Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Găitan, confesiuni sfâșietoare. Regretului marelui actor: „Vă amintiți de noi doar când murim”

Vladimir Găitan, confesiuni sfâșietoare. Regretului marelui actor: „Vă amintiți de noi doar când murim”

Vladimir Găitan, confesiuni sfâșietoare

Moartea celebrului actor Vladimir Găitan i-a șocat pe fanii și apropiații săi. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după ce s-a luptat ani la rând cu o boală cumplită. Într-un interviu, marele actor a făcut dezvăluiri cutremurătoare și a spus care este regretul său.

Vladimir Găitan, confesiuni sfâșietoare. Regretului marelui actor: „Vă amintiți de noi doar când murim”

Marți a fost zi de doliu pentru cinematografia românească. Marele actor Vladimir Găitan a plecat dintre noi la vârsta de 73 de ani, lăsând în urmă o mare durere atât în inima celor dragi, cât și în ale fanilor săi. Vladimir Găitan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori din România, făcând parte din producția Reconstituirea, care a fost interzisă în perioada comunismului, de către Nicolae Ceaușescu. Anunțul trist a fost făcut de actorul Vlad Rădescu pe pagina de Facebook. „Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a fost mesajul actorului.

Regretul marelui actor Vladimir Găitan

Înainte să părăsească pentru totdeauna această lume, Vladimir Găitan a oferit un interviu special pentru o emisiune. Acesta a vorbit despre cea mai mare dezamăgire. Marele actor a menționat că regretă faptul că oamenii își aduc aminte de oamenii după ce aceștia mor. „Din păcate, vă amintiți de noi doar atunci când murim. Văd tot felul de sintagme, una mai frumoasă ca alta, că ne-am transformat într-o stea, că sigur Dumnezeu și-a făcut un teatru în care i-a luat pe cei mai buni ca să îi aibă lângă el, după care se așterne o tăcere nedreaptă, suntem uitați și nimeni nu-și mai amintește decât la următorul deces”, spunea Vladimir Găitan pentru o emisiune tv, în urmă cu ceva timp.

Totodată, actorul i-a rugat pe cetățeni să meargă la mormintele marilor actori, pentru că fără dragostea și sprijinul lor, ei nu ar fi existat. „În dreapta este mormântul lui Adrian Pintea, Gheorghe Dinică. Lumea ar trebui să vină aici pentru că fără ei noi nu am fi existat. Spectatorii ne-au iubit și simt asta și acum când sunt la apusul carierei. Singura mare răsplată a breslei mele au fost aplauzele și dragostea spectatorilor”, mai declara regretatul artist.

Un mesaj important a transmis celebrul actor în ultimul său interviu. Vladimir Găitan a precizat că fiecare om trebuie să găsească în moarte un motiv pentru a putea privi nu ca pe ceva rău, ci ca pe o dezlegare. De asemenea, acesta a sublinit faptul că după moartea cuiva, suferința se va diminuna, și după apare uitarea. „Uneori și în moarte trebuie să găsim un motiv să o privim ca pe o dezlegare, normalitate și fără doar și poate durere și suferința celor dragi mai devreme sau mai târziu ea se ostoiește și rămâne uitarea”, mai spunea el.

Vladimir Găitan a fost căsătorit cu Tunde, o unguroaică minunată, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au încercat ani la rând să aibă, dar soția sa a avut șapte sarcini pierdute. Din fericire,rugăciunile le-au fost ascultate, cei doi având o fată și un băiat. Gloria, trăiește în Capitală, fiind actriță, iar băiatul actorului s-a mutat la Londra, lucrând în domeniul financiar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: