Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin a făcut 3 mari greșeli. Invazia Ucrainei s-a transformat într-un dezastru

Vladimir Putin a făcut 3 mari greșeli. Invazia Ucrainei s-a transformat într-un dezastru

Vladimir Putin a făcut 3 mari greșeli.

Vladimir Putin a făcut 3 mari greșeli. Președintele Rusiei a invadat Ucraina pe 23 februarie, după ce a ordonat armatei ruse să atace țara lui Volodimir Zelenski. Din păcate, au murit mii de soldați atât din Rusia, cât și din Ucraina. De asemenea, bombardamentele și rachetele rușilor au ucis mii de civili ucraineni.

Vladimir Putin a făcut 3 mari greșeli. Invazia Ucrainei s-a transformat într-un dezastru

Vladimir Putin este unul dintre cei mai controversați lideri din întreaga lume. Invadarea Ucrainei a declanșat un război sângeros, iar victime au căzut mii de civili ucraineni. Conform The Telegraph, Vladimir Putin a făcut trei greșeli care i-au transformat invazia Ucrainei într-un adevărat dezastru.

Prima greșeală este faptul că Putin s-a bazat pe susținerea sușilor. Protestele din Rusia iau amploaie și vor continua și pe viitor, pe măsură ce informațiile privind numărul ridicat al morților în luptă vor ajunge în țară. În ciuda controlului asupra televiziunilor și a închiderii rețelelor sociale, Rusia contemporană va avea chiar și mai puțin succes. Populația din Rusia va afla despre crimele comise de Putin în Ucraina, iar acest lucru poate duce la instabilitatea politică.

A doua greșeală a președintelui rus este negarea a existenței unei Ucraine independente și a unui popor ucrainean distinct. De aici a pornit și convingerea eronată a lui Putin că ucrainenii sunt „rușii mici”, care ar trebui să-i aclame pe „eliberatorii” ruși. Ucraineii au dovedit că sunt puternici, întâmpinându-i pe ruși cu rachete și drone.

A treia greșeală a fost faptul că Vladimir Putin a crezut că Vestul va impune aceleași sancțiuni superficiale, așa cum a făcut în 2014. Cu toate astea, răspunsul Occidentului a fost unitar și a impus sancțiuni. De la începutul războiului, aproape 300 de companii occidentale s-au retras din Rusia. Pentru prima dată în istorie, Uniunea Europeană finanțează livrări de armament cătr Ucraina. De asemenea, China a dat semne că se delimitează de Rusia.

Vladimir Putin a observat creșterea numărului de trădători din țara sa

Președintele Rusiei a anunțat joi, 17 martie, că numărul trădătorilor din Rusia crește, iar acesta i-a dat drept exemplu pe cei care demisionează de la locul de muncă și pe cei care aleg să părăsească țara. Observația a fost făcută de Dmitri Peskova, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Federația Rusă i-a acuzat pe rușii pro-occidentali că fac parte din categoria „trădătorilor naţionali din coloana a cincea”. „Mulţi oameni îşi arată adevărata faţă în asemenea momente dificile. Foarte mulţi oameni se arată a fi, după cum spunem noi în rusă, trădători”, a transmis purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

De asemenea, Peskova a explicat și cum se va realiza această autocurățire. Purtătorul de cuvânt a spus că trădătorii vor dispărea din viețile lor. „ei dispar din însăşi vieţile noastre. Unii oameni îşi părăsesc posturile, unii lasă în urma viaţa de muncă activă, unii părăsesc ţara şi se mută în alte ţări. Aşa are loc această curăţire”.

Putin a afirmat că oamenii ar trebui să facă diferenta între persoanele false si patrioții adevărați. „Trebuie să înfrângem a cincea coloană care s-a înrădăcinat înăuntru şi este pregătită să ne înfingă cuţitul în spate în orice minut”, a spus Ghennadi Ziuganov, liderul Partidul Comunist din Rusia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: