Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său:”O Dumnezeule, ce-i asta?!”

Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său:”O Dumnezeule, ce-i asta?!”

GALERIE FOTO (3) Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său

Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său. Artista și soțul ei, Adi Rus au împlinit recent doi ani de la cununia civilă, motiv pentru care fotbalistul i-a făcut o surprinză de neuitat soției sale. Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte când a văzut ce cadou i-a pregătit partenerul ei.

Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său:”O Dumnezeule, ce-i asta?!”

Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său. Vlăduța Lupău și Adi Rus au împlinit doi ani de la cununia civilă, iar cu această ocazie, sportivul i-a cumpărat soției sale un cadou de mii de euro. Artista a rămas fără cuvinte când a văzut surprinza pregătită de soțul ei!

Vlăduța a fost chemată într-o parcare, momentul în care soțul său a venit la ea cu un buchet de trandafiri roșii, a îmbrățișat-o,după care i-a arătat marea surpriză. Momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. Adi Rus i-a cumpărat o mașină de lux soției sale, iar la vederea acesteia, Vlăduța a rămas impresionată și abia dacă și-a mai găsit cuvintele. ”O Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta”, au fost cuvintele pe care cântăreața le-a repetat minute în șir.

Emoționată, Vlăduța a pus florile pe capota mașinii și imediat a mers să analizeze mașina după care s-a urcat la volanul bolidului de lux. Artista a declarat că soțul ei i-a făcut un cadou impresionant cu ocazia a celor doi ani de la cununia civilă.

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu au apucat să facă petrecere de nuntă

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o carieră de succes, dar și o familie minunată. Artista trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Adi Rus, împreună cu care s-a căsătorit. Cu toate astea, cei doi nu au apucat să facă petrecere de nuntă. Vlăduța și Adi îți programaseră petrecerea de nuntă anul trecut în aprilie, dar din cauza pandemiei de coronavirus, aceștia nu au mai apucat să facă evenimentul mult așteptat, asta deoarece în toamna în care s-au cununat civil nu aveau timp pentru ca ea avea tot timpul concerte. Timpul a trecut, iar cei doi nu au mai apucat să facă petrecerea de nuntă așa cum și-au dorit.

Adi Rus este cu trei ani mai tânăr decât ea și au o relație de câțiva ani. Cântăreața a vorbit, în cadrul unui interviu, despre modul în care și-a cunoscut partenerul. ”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut.”, a povestit artista.

Cererea de căsătorie a fost la fel de neașteptată. S-a întâmplat ăn timpul unui control de rutină al Poliției Rutiere, pus la cale chiar de el cu complicitatea autorităților. ”M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul.”, a povestit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: