Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău este devastată de durere. Familia cântăreței este în doliu: „Își îngroapă băiatul azi!”

Vlăduța Lupău este devastată de durere. Familia cântăreței este în doliu: „Își îngroapă băiatul azi!”

Vlăduța Lupău este în doliu!

Tragedia a lovit familia cunoscutei artiste Vlăduța Lupău, aducând un val de tristețe într-un moment care părea a fi de bucurie și relaxare. În timp ce se afla în vacanță în Maldive, alături de soțul și fiul său, Vlăduța a primit o veste care i-a marcat profund sufletul: decesul unchiului său, fratele mamei sale. Acest eveniment nefericit a survenit chiar în pragul primăverii, transformând momentele de fericire în clipe de profundă durere.

Vlăduța Lupău a fost profund afectată

Vestea a venit ca un fulger pentru Vlăduța, care, deși departe de casă, a simțit nevoia să împărtășească durerea și tristețea cu urmăritorii săi printr-un mesaj emoționant pe contul său de socializare. „Bunica mea… își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Vești rele vin ca un fulger…”, a transmis artista, exprimându-și astfel compasiunea și sprijinul pentru familia îndurerată.

Situația este cu atât mai dificilă pentru Vlăduța, care, fiind în Maldive, nu poate fi prezentă la înmormântarea unchiului său. Acest lucru adaugă o greutate suplimentară sentimentului de pierdere, artista fiind nevoită să își exprime regretul și durerea la distanță.

Cântăreața nu s-a putut bucura pe deplin de vacanța în Maldive

În ciuda acestei tragedii, Vlăduța Lupău încercase să transmită bucuria și entuziasmul pe care le-a trăit în vacanța sa în Maldive, înainte de a primi vestea tristă. Ea a povestit despre călătoria lungă, dar reușită, alături de familia sa, subliniind rezistența eroică a fiului său, Iair, pe parcursul zborului. Artista a împărtășit și câteva dintre trucurile folosite pentru a face călătoria mai plăcută pentru micuț, arătând astfel grija și atenția pe care le-a avut pentru a asigura confortul familiei sale.

„Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi cei mari, dar ce să zic de Iair?! A rezistat eroic!!! Fără plânsete și urlete pe avion, pentru că am avut la îndemână secretele cu “bibic” și “ronțăit” la urcatul și aterizatul avionului.

Ca să nu avem probleme cu presiunea în urechi, iar pentru întreținerea atmosferei atâtea ore în avion am avut multe cărți și abțibilduri, iar pe alocuri și tableta sau telefonul. Sperăm să fie frumos, dar oricum ne bucurăm de timpul minunat și prețios pe care îl petrecem împreună”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagramul său.

Tragedia prin care trece familia Vlăduței Lupău reamintește tuturor că, în ciuda momentelor de fericire și destindere, viața poate aduce neașteptat și momente de profundă tristețe. Mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău rezonează cu mulți dintre noi, amintindu-ne să prețuim fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: