Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău însărcinată pentru a doua oară! Care este sexul bebelușului

Vlăduța Lupău însărcinată pentru a doua oară! Care este sexul bebelușului

Fericirea este deplină pentru Vlăduța Lupău, care împărtășește cu lumea vestea minunată că este însărcinată pentru a doua oară. După mult timp de așteptare și rugăciuni sincere, artista și soțul ei, Adi Rus, se pregătesc pentru un nou capitol în viața lor.

Un vis împlinit: Bucuria noului început

Vlăduța Lupău și Adi Rus au visat mereu să își mărească familia, iar acum, visul lor devine realitate. La un concert în Sala Palatului, Vlăduța a împărtășit bucuria aducerii pe lume a celui de-al doilea copil, dedicându-i chiar o melodie specială.

După momentul special de la concert, Vlăduța Lupău a împărtășit și pe rețelele de socializare vestea încântătoare, postând o imagine alături de Adi Rus și fiul lor, Iair, care va fi fratele mai mare. Cu emoție și recunoștință, artista a mărturisit că rugăciunile sale sincere către Dumnezeu au fost ascultate, iar în câteva luni va strânge pe cel de-al doilea bebeluș în brațe.

O ființă mică… o să mă strige mămică. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer «Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair» și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a fost mesajul Vlăduței Lupău, în mediul online.

Așteptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului

Nerăbdarea celor doi părinți este palpabilă, deoarece se pregătesc cu sufletul deschis să își întâlnească bebelușul. Alegerea momentului pentru a împărtăși vestea mare nu este întâmplătoare, având în vedere că pentru familia Lupău-Rus ziua de 25 martie are o semnificație specială.

De fapt, cu două zile înainte de Buna Vestire, Vlăduța a ales să își împărtășească fericirea că este însărcinată din nou, într-o continuare a binecuvântării pe care o simt în această zi deosebită. La scurt timp Vlăduța a dezvăluit că va fi mamă de băiat pentru a doua oară.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: