Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău, probleme mari de sănătate! Artista pleacă la Paris pentru a se trata. Ce a pățit

Vlăduța Lupău, probleme mari de sănătate! Artista pleacă la Paris pentru a se trata. Ce a pățit

Vlăduța Lupău este în doliu!

Vești proaste pentru fanii Vlăduței Lupău. Talentata artistă se confruntă de mai bine de jumătate de an cu probleme de sănătate. Abia acum a vorbit despre asta și va pleca în Franța pentru a se trata. Iată ce declarații a făcut una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi.

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor

Vlăduța Lupău este una dintre artistele cu care România se poate mândri. Talentul și frumesețea ei este fără margini și este apreciată de mii de români de pretutindeni. Din nefericire, artista se confruntă cu o problemă de sănătate. Vlăduța Lupău a mărturisit că de șase luni are o tuse care nu îi dă pace, lucru care îi periclitează cariera în anumite cazuri. Artista a spus că a găsit un medic renumit chiar la Paris și va pleca pentru a se trata. Sperăm ca frumoasa cântăreață de muzică populară să își revină cât mai curând.

Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză. Sper să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal. Efectiv nu știu ce să mă mai fac… că le-am încercat pe toate. Tușesc extrem de mult. Nu știu ce să mai fac. Am fost la toți doctorii.„, a povestit Vlăduța Lupău.

Cum arată locuința în care a crescut Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a făcut o vizită la locuința bunicilor săi în Maramureș. Artista nu s-a putut abține și le-a arătat fanilor locul unde ea își petrecea vacanțele de vară. Casa bunicilor a fost locul unde artista și-a descoperit dragostea pentru folclor. Artista de muzică populară le-a arătat fanilor săi patul în care dormea după-amiaza, dar și pătuțul în care stătea când era bebeluș.

Aici am crescut în vacanța mare. Uitați cum arată camera unde dormeam eu la amiază cu bătaie, bineînțeles. La bunici! Trebuie să vedeți asta! Acesta era pătuțul meu. Aici dormeam eu când eram mică.”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău a spus în nenumărate interviuri că dragostea ei pentru folclor a început la casa bunicilor. Aceasta a avut o relație foarte apropiată cu ei. Vedeta a recunoscut și faptul că adesea îi ajuta la treburile gospodărești.

Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu. Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam.

La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare. Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam. Îmi era rușine să cânt.„, spunea Vlăduța Lupău într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: