Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost nași! Artista, ținută care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost nași! Artista, ținută care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Vlăduța Lupău, cadou de mii de euro de la soțul său

Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost nași în weekendul ce a trecut. Cei doi au devenit părinții spirituali ai unor prieteni. Vlăduța Lupău a fost o nașă foarte în trend și a ales o ținută de-a dreptul specială. Nu multe femei ar avea curajul să se îmbrace așa!

Cum a arătat Vlăduța Lupău în postura de nașă

Vlăduța Lupău a sclipit la evenimentul din weekendul trecut. Vedeta  atras toate privire cu ținuta pe care a ales-o. Vlăduța Lupău a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă într-o nuanță de portocaliu neon dintr-un material de pânză. Cântăreața a ales să își asorteze rochia cu o pereche de bocanci, deși nu multe femei ar face o asemenea alegere îndrăzneață.

Vlăduța Lupău a publicat mai multe imagini de la marele eveniment și nu a ratat ocazia de a-l filma pe Adi Rus în timp ce îl complimenta. Soțul Vlăduței Lupău a fost și el la patru ace într-un costum elegant care s-a asortata de minune cu rochia cântăreței. Cei doi alături de nuntași și miri au petrecut toată seara și s-au bucurat de atmosfera deosebită.

Vlăduța Lupău își face casă de cinci stele. Cum va arăta vila artistei

Așa cum spune vorba „După muncă și răsplată”, a venit momentul ca Vlăduța Lupău să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe și anume construcția casei de vis. Artista a făcut publice fotografii de la șantier, dar și cum ar trebui să arate proiectul final. Vlăduța îl are alături în poze pe soțul ei, Adrian Rus. Din schițele publicate de artistă se pare că va avea o casă luxuriantă exact pe modelul celor de la Hollywood.

Împărtășesc cu voi o bucurie! Și anume împlinirea acestui vis… casa noastră !#start.„, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de instagram.

Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, să o stăpâniți cu bucurie și cu copilași frumoși și sănătoși”, Felicitări și multă răbdare, visul vostru este la început și va mai dura un pic”, ”Doamne ajută, să aveți spor la muncă și o viață fericită împreună!„, au fost o mică parte dintre mesajele internauților.

Etichete: