Redactia.ro
Home » Știri » Volodimir Zelenski nu i-a îndeplinit dorința fiicei sale. Aleksandra îi calcă pe urme tatălui său

Volodimir Zelenski nu i-a îndeplinit dorința fiicei sale. Aleksandra îi calcă pe urme tatălui său

Volodimir Zelenski se numără printre cele mai apreciate figuri ale momentului, fiind un exemplu de curaj și de dăruire pentru țara sa. Oamenii îl văd drept un simbol al rezistenței Ucrainei în fața atacurilor ruse, iar el îndeplinește cu multă onoare acest rol. Este susținut și de familie, cu toate că în calitate de președinte nu a putut să-i îndeplinească fiicei sale una dintre cel mai mari dorințe ale sale. 

Volodimir Zelenski nu i-a îndeplinit dorința fiicei sale. Aleksandra îi calcă pe urme tatălui său

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, se bucură de multă împlinire pe plan personal, fiind binecuvântați cu doi copii care i-au făcut mereu mândri. Familia lor a fost puternic încercată de izbucnirea războiului în Ucraina, dar ei continuă să fie alături de poporul lor și să nu fugă din calea primejdiilor care-i pândesc la tot pasul.

Aleksandra Zelenskaya, fiica cea mare a președintelui,  s-a născut în anul 2004, în data de 15 iulie 2004. În vârstă de 17 ani acum, urmează cursurile unui liceu prestigios și își dorește să-i calce pe urme tatălui său într-o bună zi. Nu în calitate de om politic, ci de actor. Și-a făcut deja debutul în fața camerelor de luat vederi, apărând în mai multe videoclipuri, iar oamenii din jurul său au apreciat-o pentru talentul de care a dat dovadă. La doar 10 ani a interpretat chiar un rol în filmul „8 întâlniri noi”, producție în care a apărut alături de Volodimir Zelenski.

Fiind uniți de dragostea lor pentru meseria de artist, președintele și fiica sa au o relație deosebită, motiv pentru care adolescenta și-a exprimat părerea atunci când a venit vorba de cariera politică a părintelui său. Aleksandra nu a vrut ca acesta să candideze pentru al doilea mandat, însă Zelenski nu i-a putut îndeplini această dorință.

„Fiica mea ridică această problemă; ea nu vrea să candidez pentru al doilea mandat. Indiferent cât de mult o iubesc, depinde doar de nivelul capacităţilor noastre”.

Familia lui Volodimir Zelenski a rămas în Ucraina, chiar dacă sunt în pericol

Încă din primele zile ale războiului, Volodimir Zelenski a mărturisit cu multă durere în glas că el și familia sa se află în mare pericol. Chiar dacă li s-a dat șansa să părăsească țara, ei au prefera să rămână alături de poporul lor, decizie pe care președintele a comunicat-o în mod public cu multă mândrie.

 „Familia mea este în Ucraina. Copiii mei sunt și ei în Ucraina. În familia mea nu sunt trădători. Ei sunt cetățeni ai Ucrainei. Dar nu am dreptul să spun unde sunt acum”, a spus președintele Ucrainei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: