Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 11-12 mai 2019. Temperaturile vor crește

Vremea 11-12 mai 2019. Temperaturile vor crește

Vremea 11-12 mai 2019. Temperaturile sunt în creștere

Vremea 11-12 mai 2019. Week-end-ul debutează cu vreme caldă mai ales în partea de sud a ţării, unde temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, informează ANM.

Vremea Sâmbătă

Week-end-ul debutează cu vreme caldă mai ales în partea de sud a ţării, unde temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil iar după amiază se vor înregistra averse în zonele de deal şi de munte, şi izolat în rest. Vântul va avea intensificări în timpul ploilor iar maxima zilei va ajunge la 27 de grade Celsius.

La noapte va ploua în averse cu tunete şi fulgere mai ales în vestul ţării şi izolat şi în rest. Vântul va avea intensificări la munte şi în sud-est iar minimele termice vor fi cuprinse între 7 şi 13 grade.

Vremea Duminică

Vremea 11-12 mai 2019. Și duminică vremea va fi caldă în aproape toată țara. Se vor semnala averse pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în est, sud-est şi la munte iar maximele termice vor avea aprovimativ aceleasi valori ca în zilele precedente. Se vor înregistra temperaturi cuprinse între 17 grade Celsius şi 23 de grade Celsius.

Citește și: Îl recunoști? Acum 17 ani se fotografia cu Teo Trandafir și nu îl cunoștea nimeni. S-A SCHIMBAT TOTAL! Acum e ditamai VEDETA!!!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: