Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 11 martie: Rafale de până la 120 kilometri pe oră. Cod Portocaliu de vânt în trei județe. Cod Galben în alte nouă județe

Vremea 11 martie: Rafale de până la 120 kilometri pe oră. Cod Portocaliu de vânt în trei județe. Cod Galben în alte nouă județe

Alertă ANM

Vremea 11 martie. O alertă meteo de Cod portocaliu a fost anunțată luni dimineață, de Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe zone din România.

ANM a emis luni dimineață două atenționări de COD Portocaliu de vânt puternic, care la rafală va atinge viteze de până la 140 kilometri pe oră.

Alerta meteo de cod portocaliu este valabilă în zona de munte a județelor Suceava și Neamț, precum și în localități din județul Buzău.

Astfel, până la ora 10.00, în zoan de munte a județelor Suceava și Neamț, la o altitudine de peste 1.800 metri, se va semnala vânt puternic cu viteze care la rafală vor depăși 120 kilometri pe oră.

Vremea 11 martie  – Cod Galben în alte nouă județe

În localitățile Lopătari, Vintilă Vodă, Scorțoasa și Mânzălești din județul Buzău, vântul va avea viteza la rafale de 110-130 kilometri pe oră.

Până la ora 12.00, mai multe localități din județul Harghita și zona joasă a județului Cluj se vor afla sub cod galben de intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de până la 60 kilometri pe oră.

Până la ora 16.00, zona de munte din 27 de județe se află sub Cod galben de vânt puternic și ninsori viscolite, conform atenționării emise de ANM.

Avertizările de fenomene periculoase rapide, se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Citeste si: Vremea în perioada 4 – 17 martie 2019. Soare și căldură în următoarele 2 săptămâni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: