Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 14 August 2019. Vin furtunile!

Vremea 14 August 2019. Vin furtunile!

Vremea 14 August 2019. Vin furtunile!

Vremea 14 August 2019 se va schimba foarte mult față de zilele precedente. Temperaturile vor scădea semnificativ, iar furtunile vor pune stăpânire pe întreg teritoriul țării. Temperaturile maxime abia dacă vor atinge valori de 25-26 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 23-24 de grade Celsius. În zona de nord și de nord-vest a țării vor fi furtuni, însoțide te tunete și fulgere și chiar este posibil să apară și precipitațiile sub formă de grindină, informează ANM.

Vremea 14 August 2019 în București

În bucurești situația nu este mai bună. Și aici vor apărea precipitații, însoțite de tunete și de fulgere. Vântul va bate cu o intensitate destul de mare, care ar putea provoca pagube materiale. Temperaturile maxime abia dacă vor atinge valori de 26-27 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 23-24 de grade Celsius.

Vremea 14 August 2019 în Țară

Vremea se va schimba foarte mult față de zilele precedente. Temperaturile vor scădea semnificativ, iar furtunile vor pune stăpânire pe întreg teritoriul țării. Temperaturile maxime abia dacă vor atinge valori de 25-26 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 23-24 de grade Celsius. În zona de nord și de nord-vest a țării vor fi furtuni, însoțide te tunete și fulgere și chiar este posibil să apară și precipitațiile sub formă de grindină.

Citește și: Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital!

Loading...