Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital!

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital!

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 62 de ani, ajuns zilele trecute la spital, după ce i s-a făcut rău. Acesta a simțit nevoia să povestească pe pagina sa personală de Facebook despre cum a fost tratat în cele 72 de ore, cât timp a stat în spital.

Cristian Tudor Popescu a ajuns zilele trecute la spital din cauza unor probleme de sănătate pe care acesta a refuzat să le facă publice. El a ținut însă să povestească despre experiența trăită în spital, dar în secial despre comportamentul medicilor care l-au tratat. El a ținut chiar să mulțumească medicilor care i-au fost alături. Cristian Tudor Popescu i-a și nominalizat pe cei care i-au fost aproape.

„Mi-au oblojit încrederea în oameni. Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuţă şi om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoşat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic şi psihic de durere. Am ieşit pe poarta aceluiaşi spital după 72 de ore, din nou homo erectus. Asta, mulţumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctoriţe micuţe, drăguţă şi cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu şi pe care nu ştiu cum o cheamă, precum şi întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiţii de eficienţă şi igienă prezente în întreg aşezământul. Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni“, a scris Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Motivul halucinant pentru care Gigi Becali nu vrea să preia rolul de antrenor FCSB

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: