Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 16 mai 2019. Cod galben de ploi în toată țara

Vremea 16 mai 2019. Cod galben de ploi în toată țara

Vremea 16 mai 2019. Cod galben de ploi în toată țara

Vremea 16 mai 2019. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara, dublat şi de un cod galben de inundaţii valabil pentru 9 judeţe din vest şi Oltenia. Maximele termice de azi se vor încadra între 14 şi 23 de grade, informează ANM.

Vremea în București

Pentru Capitală, meteorologii au emis o prognoză specială. Potrivit acesteia până vineri dimineaţa vor fi perioade de instabilitate atmosferică accentuată, adică averse cu tunete şi fulgere, vânt cu intensificări iar cantităţile de apă pot atinge 25l/mp. Azi maxima zilei va ajunge la 23 de grade, iar mâine va fi de 20 de grade. Nopţile vor fi ploioase, cu minime de 11 grade. Vineri se încălzeşte, maxima va ajunge la 26 de grade, dar va continua să plouă în averse mai ales după-amiaza.

Vremea 16 mai 2019 în țară

Vreme extrem de instabilă anunţă meteorologii care au emis şi o informare valabilă până vineri dimineaţa. Va ploua în averse în toată ţara, vor fi descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Izolat se pot acumula şi 40l/mp. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara, dublat şi de un cod galben de inundaţii valabil pentru 9 judeţe din vest şi Oltenia. Maximele termice de azi se vor încadra între 14 şi 23 de grade.

Vremea pe litoral

Va ploua şi pe litoral azi. Vântul va sufla cu putere iar aversele vor fi însoţite de descărcări electrice. Maxima zilei nu va trece în nicio staţiune de 18 grade, iar minima va fi de 14 grade Celsius.

Citește și: Radu Mazăre. Cererea de extrădare a fostului edil al Constanței a fost admisă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: