Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 18 august 2020. ANM a anunțat ce temperaturi vor fi în România

Vremea 18 august 2020. ANM a anunțat ce temperaturi vor fi în România

prognoza anm

Vremea 18 august 2020. Meteorologii ANM au stabilit cum va fi vremea marți, iar datele oferite de aceștia arată că temperaturile se mențin destul de ridicate, astfel că vara nu se dă încă plecată și cei care sunt în concediu se pot bucura încă de o vreme frumoasă. Totuși, există anumite zone în care va ploua.

Prognoză meteo ANM 18 august 2020 pentru București

Potrivit meteorologilor, în Capitală, temperaturile se mențin la un nivel ridicat. Totuși, temperatura minimă ce se va înregistra va fi de doar 14%, așa că încep să se vadă semnele toamnei. Temperatura maximă din termometre de marți va fi de 29 de grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h.

Prognoză meteo ANM 18 august 2020 pentru Constanța

Chiar dacă temperaturile nu vor mai fi atât de ridicate ca înainte, vremea de la mare va fi una plăcută. Apa mării este posibil să se mai răcească din cauza diferenței de temperatură, dar aceasta tot va fi plăcută. Maxima de marți în Constanța va fi de 27 de grade Celsius și turiștii vor avea parte de mult soare. Spre seară, temperaturile scad și minima nopții va fi de 17 grade Celsius.

Prognoză meteo ANM 18 august 2020 pentru Brașov

În Brașov, în prima parte a zilei de marți, cerul va fi predominnat însorit, însă spre seară se adună norii ce vor acoperi tot cerul. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 12 grade Celsius. Există o șansă de precipitații de 25%.

Prognoză meteo ANM 18 august 2020 pentru Iași

În Iași, meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă. Cerul va fi parțial însorit, însă temperaturile vor fi destul de mari pentru această perioadă. Astfel, maxima ce va fi înregistrată de termometre va fi de 32 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 17 grade.

Prognoză meteo ANM 18 august 2020 pentru Cluj

Specialiștii ANM au informat că în Cluj vremea va fi ploioasă, iar șansele de averse sunt de 55%. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius. Noaptea, cresc șansele de furtuni cu descărcări electrice, iar minima va fi de 16 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: