Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 19 August 2019. Temperaturile scad

Vremea 19 August 2019. Temperaturile scad

Vremea 19 August 2019. Temperaturile scad

Vremea 19 August 2019 se răcește considerabil în toată țara. În sud și sud estul-țării temperaturile abia dacă vor atunge 24 de grade Celsius și sunt așteptate ploi cu tunete și fulgere. Vântul va bate cu putere în toate regiunile țării. Temperaturile maxime în țară se vor încadra între valorile de 22-24 de grade Celsius, iar cele minime scad până la valori de 18-20 de grade Celsius. Soarele nu-și va face apariția, astfel că cerul va rămâne înnorat pe tot parcursul zilei, informează ANM

Vremea 19 August 2019 în București

În capitală vremea va fi deasemenea mohorâtă, vântul va bate cu putere și sunt așteptate ploi. Temperaturile maxime în țară se vor încadra între valorile de 22-24 de grade Celsius, iar cele minime scad până la valori de 18-20 de grade Celsius.

Vremea 19 August 2019 în Țară

Vremea se răcește considerabil în toată țara. În sud și sud estul-țării temperaturile abia dacă vor atunge 24 de grade Celsius și sunt așteptate ploi cu tunete și fulgere. Vântul va bate cu putere în toate regiunile țării. Temperaturile maxime în țară se vor încadra între valorile de 22-24 de grade Celsius, iar cele minime scad până la valori de !8-20 de grade Celsius. Soarele nu-și va face apariția, astfel că cerul va rămâne înnorat pe tot parcursul zilei.

Citește și: Mike Tyson a șocat din nou! 40.000 de dolari pe lună pentru canabis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: