Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 21 August 2019. Temperaturile cresc

Vremea 21 August 2019. Temperaturile cresc

Vremea 21 August 2019. Temperaturile cresc

Vremea 21 August 2019 va fi deosebit de caldă și în zilele care urmează. În zona de sud-est a țării va fi cel mai cald. Aici se vor înregistra maxime termice de până la 36 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte, vremea va fi foarte caldă față de normalul acestei perioade, astfel că mercurul din termometre va ajunge până la temperaturi de 26-27 de grade Celsius. În centrul și în nordul țării temperaturile se vor apropia de normalul perioadei. Aici mercurul din termometre va atinge maxime de până la 29-33 de grade Celsius. Temperaturile minime din țară se vor încadra între valorile de 26-28 de grade Celsius.

Vremea 21 August 2019 în București

În capitală vremea va fi foarte caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 30-35 de grade celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 28-30 de grade Celsius.

Vremea 21 August 2019 în Țară

Vremea va fi deosebit de caldă și în zilele care urmează. În zona de sud-est a țării va fi cel mai cald. Aici se vor înregistra maxime termice de până la 36 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte, vremea va fi foarte caldă față de normalul acestei perioade, astfel că mercurul din termometre va ajunge până la temperaturi de 26-27 de grade Celsius. În centrul și în nordul țării temperaturile se vor apropia de normalul perioadei. Aici mercurul din termometre va atinge maxime de până la 29-33 de grade Celsius. Temperaturile minime din țară se vor încadra între valorile de 26-28 de grade Celsius.

Citește și: Mașinile Patriarhiei Române nu vor plăti taxa pentru mașinile Euro 3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: