Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în România

Vremea 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în România

GALERIE FOTO (2) Vremea 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în România

Vremea 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în România. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi vineri. Cerul va fi senin în cea mai amre parte a țării, iar în partea de nord, centru și estul țării cerul va fi variabil.

Vremea 24 ianuarie 2020. Cum va fi vremea în România

Potrivit Administratiei Naționale de Meteorologie, vineri, vremea se va încălzi considerabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi mult mai ridicate decât normalul acestei perioade. Izolat vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

În București, vremea va fi plăcută pe parcursul zilei de vineri, iar soarele își va face apariția. Temperatura maximă va urca în jurul prânzului până la valoarea de 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat.

Și în Brașov, vremea va fi identică cu cea din București. SPecialiștii anunță că cerul va fi parțial acoperit cu nori, iar șansele de precipitații sunt foarte scăzute. Temperaturile maxime vor înregistra 3 grade Celsius pe timpul zilei și -8 grade pe parcursul nopții.

Vremea pe 24 ianuarie în Constanța și Cluj-Napoca

În orașul Constanța, vineri, prognoza metei aduce o zi foarte frumoasă pentru această perioadă din an. Cerul va fi senin, iar soarele își va face simțită prezența. Vântul va sufla slab spre moderat cu 18km/h.

Clujenii vor avea parte de o zi destul de friguroasă pentru că se va înregistra doar 1 grad Celsius. Cerul va fi predominant senin, iar după-amiază se va înnora ușor. Spre seară nu este exclus să cadă câteva precipitații.

De asemenea, în Iași vremea va fi caldă. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime vor urca până la 7 grade Celsius pe timpul zilei. Noaptea temperatura va scădea până la -3 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: