Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 25-26 mai 2019. Va ploua pe arii restrânse

Vremea 25-26 mai 2019. Va ploua pe arii restrânse

Vremea 25-26 mai 2019. Va ploua pe arii restrânse

Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, în vest şi nord-vest precum şi în zonele montane şi submontane aferente, iar în primele ore ale intervalului, cu o probabilitate mai mare şi în sud-est. Aici se vor semnala şi descãrcãri electrice, informează ANM.

Vremea 25-26 mai 2019 în București

Sâmbătă

Vremea va fi în general instabilã în regiunile intracarpatice precum şi în zonele montane şi submontane. Aici vor fi înnorãri temporar accentuate, local averse şi descãrcãri electrice. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe spaţii mici, cantitãţile de apã înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Fenomene specifice instabilitãţii atmosferice se vor semnala doar pe spaţii mici şi la cote mai reduse, în special dupã orele amiezii, cu o probabilitate mai mare în nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, de scurtã duratã în timpul ploilor. În prima parte a intervalului local în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 26 de grade. Cele minime se vor situa între 8 şi 17 grade.

Duminică

Vremea va fi în general instabilã în vestul, centrul şi nordul ţãrii. În zonele montane şi submontane înnorãrile temporar vor fi accentuate şi local se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare în nord-vest şi în zona Munţilor Apuseni, cantitãţile de apã înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, Manifestãri specifice instabilitãţii atmosferice îşi vor face apariţia pe arii restrânse în special seara şi în cursul nopţii, cu precãdere în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în timpul ploilor. Pe parcursul zilei, pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 şi 18 grade.

Vremea 25-26 mai 2019 în Țară

Sâmbătă

Cerul va avea înnorãri şi se vor semnala averse, în prima parte a intervalului pe arii relativ extinse. Noaptea în restrângere spre est. Îndeosebi în estul şi în sud-estul ţãrii ploile vor avea şi caracter torenţial şi vor fi însoţite de frecvente descãrcãri electrice. Cantitãţile de apã înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp, pe arii în general restrânse vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în sud-vest, dar de scurtã duratã şi în timpul averselor. Temperaturile maxime, în scãdere faţã de ziua anterioarã în regiunile sudice, se vor încadra între 18 şi 24 de grade, iar cele minime între 8 şi 16 grade.

Duminică

Vor fi înnorãri şi în special în prima parte a intervalului şi la începutul nopţii se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, în scãdere faţã de ziua anterioarã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 12…13 grade.

Citește și: O nouă gafă în finalul superproducţiei „Game of Thrones”: Ce obiecte au fost uitate în cadru

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: