Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 27 februarie 2019. Ce arată harta meteo miercuri

Vremea 27 februarie 2019. Ce arată harta meteo miercuri

Vremea 27 februarie 2019. Ce arată harta meteo miercuri

Vremea 27 februarie 2019. Vremea va fi destul de rece, cu maxime ce nu vor depăși 8 grade Celsius. Există și șanse de precipitații pe anumite arii din mai multe regiuni.

Miercuri, cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, când temporar se vor semnala precipitații slabe. În unele zone montane vor cădea ninsori, în timp ce în estul și sud-estul teritoriului, pe arii restrânse vor cădea precipitații mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales în zona înaltă a Carpaților Meridionali. Intensificări se vor mai semnala și în regiunile de est și sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime între -6 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea 26 februarie 2019: Cum va fi vremea în Capitală

În Bucuresti, cerul va fi mai mult noros ziua când trecător se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, apoi se va degaja treptat.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.

Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile

Media maximelor termice prognozate pentru următoarele două săptămâni va ajunge, în anumite intervale, şi la 15 grade Celsius, în timp ce precipitaţiile vor apărea după 1 martie, la nivelul întregii ţări.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru 2 săptămâni. Iată ce rezervă vremea în fiecare regiune, în perioada 25 februarie – 10 martie.

Vremea de 1 martie – Prognoza meteo pentru Banat

În Banat, până în data de 1 martie, media temperaturilor maxime va fi în creştere, de la 5 grade în prima zi, până la 13 grade.

În data de 2 martie, media maximelor termice va scădea cu aproximativ 4 grade, apoi se va încălzi din nou, astfel că, în 5 martie, aceasta va atinge 16 grade, fiind mult mai ridicată decât în mod normal la această dată.

Ulterior, până la sfârşitul intervalului de prognoză, nu vor mai fi variaţii termice semnificative. Media temperaturilor minime va urma o evoluţie relativ asemănătoare.

Cel mai frig va fi în primele dimineţi, când media minimelor termice se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cel mai cald în ultimele, când media lor va fi de 4 grade. Din data de 1 martie, trecător, vor fi posibile precipitaţii în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi.

Citește AICI continuarea prognozei meteo, pentru toate regiunile!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: