Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 28 August 2019. Temperaturile rămân ridicate

Vremea 28 August 2019. Temperaturile rămân ridicate

Vremea 28 August 2019. Temperaturile rămân ridicate

Vremea 28 August 2019 va fi foarte caldă în zilele care urmează, aceasta până la sfârșitul săptămânii. În sudul și sud-estul țării temperaturile vor fi foarte ridicate. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 34-35 de grade Celsius. În lunca dunării temperaturile vor fi foarte ridicate, ajungând chiar și la 36 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte, temperaturile pot ajunge chiar și la 29 de grade Celsius. Spre seară este posibil ca aici să apară furtuni însoțite de tunete și fulgere. Vântul va bate cu intensitate mare spre seară la munte.

Vremea 28 August 2019 în București

În capitală vremea va fi foarte caldă. Temperaturile minime se vor încadra între 32-34 de grade Celsius, iar cele minime între 29-31 de grade Celsius.

Vremea 28 August 2019 în Țară

Vremea va fi foarte caldă în zilele care urmează, aceasta până la sfârșitul săptămânii. În sudul și sud-estul țării temperaturile vor fi foarte ridicate. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 34-35 de grade Celsius. În lunca dunării temperaturile vor fi foarte ridicate, ajungând chiar și la 36 de grade Celsius. În zonele de deal și de munte, temperaturile pot ajunge chiar și la 29 de grade Celsius. Spre seară este posibil ca aici să apară furtuni însoțite de tunete și fulgere. Vântul va bate cu intensitate mare spre seară la munte.

Citește și:Președintele brazilian refuză ajutorul oferit de G7 pentru stingerea incendiilor din Pădurea Amazoniană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: