Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 28 august 2020. Ce temperaturi vor fi în principalele orașe din țară

Vremea 28 august 2020. Ce temperaturi vor fi în principalele orașe din țară

vremea anm

Vremea 28 august 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea vineri, la final de săptămână. Potrivit datelor oferite de aceștia, în țara noastră vremea va fi deosebit de caldă, chiar dacă ne aflăm la finalul ultimei luni de vară și la începutul toamnei. Vor exista și zone în care vor apărea averse și chiar descărcări electrice, dar în mare parte din țară vremea va fi frumoasă.

Prognoză meteo 28 august 2020 pentru București

Vremea va fi însorită în Capitală, iar temperaturile vor fi chiar mai mari decât ar fi normal, pentru această dată din calendar. Astfel, temperatura maximă ce va fi înregistrată vineri va fi de 32 de grade Celsius, iar șansele de precipitații vor fi aproape de 0. Noaptea, temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius. Pe tot parcursul zilei, vântul va sufla destul de puternic, cu rafale de până la 17 km/h.

Prognoză meteo 28 august 2020 pentru Constanța

Vara este aproape pe terminate, dar încă sunt români care merg la malul mării în concediu, sau care sunt deja acolo. Astfel, aceștia cu siguranță sunt interesați cum va fi vremea la malul mării. Meteorologii ANM au anunțat că temperaturile vor fi destul de mari, iar maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius. Minima zilei va fi de 21 de grade Celsius.

Prognoză meteo 28 august 2020 pentru Brașov

În Brașov, vremea va fi însorită. Temperatura maximă a zilei de vineri va fi de 25 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 13 grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 11 km/h.

Prognoză meteo 28 august 2020 pentru Iași

În Iași, cerul va fi acoperit de nori, dar temperaturile se vor menține destul de mari. Astfel, maxima ce va fi înregistrată vineri va fi de 28 de grade Celsius. Vântul va sufla puternic, cu rafale de până la 18 km/h. Noapte, minima din termometre va fi de 16 grade Celsius.

Prognoză meteo 28 august 2020 pentru Cluj

Meteorologii au anunțat că în Cluj vremea va fi însorită, iar temperaturile vor fi cuprinse între 13 și 26 de grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: