Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 28 iulie 2020. Meteorologii ANM au emis prognoza

Vremea 28 iulie 2020. Meteorologii ANM au emis prognoza

prognoza anm

Vremea 28 iulie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea marți. Vremea va fi instabilă în unele părți ale țării, în timp ce temperaturile se mențin ridicate pe tot parcursul zilei.

Cum va fi vremea pe 28 iulie 2020 la București

În Capitală, vremea va fi foarte caldă, astfel că temperaturile maxime ale zilei vor fi de 33 de grade Celsius, în timp ce pe timpul nopții valorile din termometre vor ajunge la 19 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de pnă la 13 km/h. Șansele de precipitații sunt aproape de 0.

Cum va fi vremea pe 28 iulie 2020 la Constanța

La malul mării, vremea va fi parțial însorită. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius. Disconfortul termic va fi destul de accentuat, dar datorită temperaturii mari și apa mării va fi numai bună pentru baie. Minima zilei va fi de 22 de grade. Șansele de ploaie sunt aproape inexistente, așadar o veste bună pentru românii din concediu.

Cum va fi vremea pe 28 iulie 2020 la Brașov

Spre deosebire de restul țării, în Brașov vremea va fi mohorâtă și va ploua. Astfel, brașovenii vor avea parte de câteva averse și furtuni pe tot parcursul zilei, dar spre seară norii se risipesc și cerul devine senin. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce seara vor fi 15 grade.

Cum va fi vremea pe 28 iulie 2020 la Iași

În Iași vor fi câteva averse de ploaie și furtuni. Potrivit prognozei de la meteorologii ANM, șansele de precipitații sunt de 60%, iar temperaturile maxime se vor situa în preajma valorii de 32 de grade Celsius. Minima va fi înregistrată în timpul nopții și va fi de 19 grade Celsius.

Cum va fi vremea pe 28 iulie 2020 la Cluj

În Cluj, vremea va fi capricioasă și este foarte posibil să plouă. Șansele de precipitații sunt de peste 50%, iar temparaturile vor fi destul de mici. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar minima nopții va fi de 15 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: