Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 29 August 2019. Temperaturile încep să mai scadă

Vremea 29 August 2019. Temperaturile încep să mai scadă

Vremea 29 August 2019. Temperaturile încep să mai scadă

Vremea 29 August 2019 se va mai răcori față de zilele precedente, dar rămâne caniculară în vest, sud şi sud-est. În zonele montane şi cele de deal se vor înregistra ploi abundente. Este posibil ca aici să apară și căderi de grindină şi descărcări electrice. În zonele de caniculă indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 35-36 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 28-30 de grade Celsius.

Vremea 29 August 2019 în București

În capitală trebuie să ne pregătim pentru încă două zile de caniculă, după cum anunță meteorologii. Aici temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 36-37 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 29-31 de grade Celsius.

Vremea 29 August 2019 în Țară

Vremea se va mai răcori față de zilele precedente, dar rămâne caniculară în vest, sud şi sud-est. În zonele montane şi cele de deal se vor înregistra ploi abundente. Este posibil ca aici să apară și căderi de grindină şi descărcări electrice. În zonele de caniculă indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 35-36 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 28-30 de grade Celsius.

Citește și: Atentat terorist în Fâșia Gaza. Cel puțin trei persoane au murit

Loading...