Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 25 august 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea

Vremea ANM 25 august 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea

vremea anm

Vremea ANM 25 august 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în principalele orașe din țară. Astfel, potrivit datelor oferite de specialiști, în țara noastră vremea se menține caldă, în ciuda faptului că ne apropiem cu pași repezi de luna septembrie, prima din toamna lui 2020.

Meteorologii ANM au transmis că temperaturile se vor menține ridicate în mare parte din țara noastră, chiar dacă vor fi unele zone în care se va înregistra instabilitatea atmosferică sau chiar ploi.

Cum va fi vremea în București pe 25 august 2020

În București, vremea se menține deosebit de caldă, cu nori și soare. Astfel, în Capitală, maxima ce va fi înregistrată pe timpul zilei va fi de 31 de grade Celsius. Spre seară, vremea se răcește, astfel că mercurul din termometre va ajunge la 20 de grade Celsius.Probabilitatea d eprecipitații va fi de 16%, iar vântul va sufla cu 16 km/h.

Cum va fi vremea în Constanța pe 25 august 2020

Turiștii care sunt acum în concediu la malul mării, cu siguranță vor să știe cum va fi vremea pe litoral. Veștile sunt destul de bune. Vor fi nori, dar va fi și cald. Astfel, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 13km/h, iar indicele UV va fi ridicat, de 6.

Cum va fi vremea în Brașov pe 25 august 2020

În Brașov, vremea va fi instabilă și șansele de precipitații sunt foarte ridicate. Vor avea loc, potrivit meteorologilor ANM, furtuni puternice. Probabilitățile de precipitații vor fi 65%, iar șansele de furtuni vor fi de 60%. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar minima de 15 grade.

Cum va fi vremea în Iași pe 25 august 2020

În Iași vor avea loc câteva furtuni puternice, iar probabilitatea de precipitații este de 65%. Probabilitatea de furtuni este la fel, ridicată, de 60%. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar minima de 15 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj pe 25 august 2020

În Cluj, vremea va fi rea, iar ploile vor apărea pe tot parcursul zilei.Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar noaptea va fi de 12 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi de 60%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: