Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 26 martie 2021. Se încălzește în toată țara

Vremea ANM 26 martie 2021. Se încălzește în toată țara

Vremea ANM 26 martie 2021

Vremea ANM 26 martie 2021. Se încălzește în toată țara. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta.

Vremea ANM 26 martie 2021. Starea vremii în România

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Va fi mai cald decât în zilele precedente și pe alocuri sunt șanse de ploaie, însă, vremea va fi, în general, frumoasă și se încălzește simțitor. Maxima zilei de vineri în țara noastră va fi de 12 °C.

Vremea ANM 26 martie 2021. Starea vremii în București

În București va fi mai cald decât joi și maxima anunțată de specialiști este de 11 °C. Minima înregistrată pe timpul nopții este de – 1 °C, iar șansele de ploaie sunt aproape de zero. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h.

Vremea ANM 26 martie 2021. Starea vremii în Constanța

În Constanța este anunțată o ploaie scurtă, șansele de precipitații fiind de 55 %. Minima zilei de vineri va fi de 2 °C și meteorologii au anunțat în prognoza meteo că vântul va sufla puternic, cu 28 km/h pe parcursul zilei. Șansele de precipitații sunt de 55 %.

Vremea ANM 26 martie 2021. Starea vremii în Iași

În Iași, ziua de vineri va fi predominant noroasă, după cum arată prognoza meteo. Maxima zilei de vineri va fi de 11 °C și minima de 1 °C. Șansele de ploaie sunt de 2 % și vântul va sufla cu până la 22 km/h .

Vremea ANM 26 martie 2021. Starea vremii în Brașov

Vremea din Brașov ne arată că nu va fi atât de frig ca în zilele precedente și nici șansele de ploaie nu sunt ridicate. Maxima zilei din acest oraș va fi de  8 °C, în timp ce minima înregistrată de termometre se va situa în preajma valorii de – 4 °C. Vântul va sufla slab cu 11 km/h.

Vremea ANM 26 martie 2021. Starea vremii în Cluj

Maxima zilei din Cluj va fi de 12 ° Celsius, iar minima din această zi va fi de – 2 °C. Va fi mult soare și început să se vadă primăvara cu adevărat abia acum. Vântul va sufla cu 17 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: