Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 30 martie 2021. Prognoza meteo pentru ziua de marți

Vremea ANM 30 martie 2021. Prognoza meteo pentru ziua de marți

Vremea ANM 30 martie 2021.

Vremea ANM 30 martie 2021. Prognoza meteo anunțată de specialiști pentru ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte!

Vremea ANM 30 martie 2021. Ce temperaturi vor fi în țară

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Temperaturile vor fi unele potrivite pentru această perioadă din an, după ce am avut parte de mai multe coduri galbene de ploaie și chiar ninsori. Va fi o vreme cu nori și soare, în cea mai mare parte a țării, și temperaturile vor depăși pragul de 10 °C. În unele zone se vor înregistra chiar 16 ° Celsius. Minima acestei zile va fi de – 1 °C .

Vremea ANM 30 martie 2021. Ce temperaturi vor fi în București

În București este anunțată o vreme cu nori și soare. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius în timp ce minima înregistrată va fi de 4 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h și probabilitatea de precipitații este de 6 %.

Vremea ANM 30 martie 2021. Ce temperaturi vor fi în Constanța

În Constanța vor fi nori și soare și maxima înregistrată de termometre va fi de 10 °C. Vântul va sufla puternic pe parcursul zilei cu 35 km/h. Seara se vor înregistra 6 °C și va fi parțial noros. Vântul continuă să bată cu putere și pe timpul nopții.

Vremea ANM 30 martie 2021. Ce temperaturi vor fi în Iași

În Iași maxima zilei de marți va fi de 14 °C și minime înregistrată va fi de 3 °C. Va fi predominant noros. Vântul va sufla cu 15 km/h pe tot parcursul zi. Minima înregistrată va fi de 3 °C.

Vremea ANM 30 martie 2021. Ce temperaturi vor fi în Brașov

În Brașov, meteorologii au anunțat în prognoza meteo că va fi predominant noros și maxima zilei va fi de 11 °C. Minima din această zi va fi de – 1 °C și spre seară sunt șanse de precipitații. Vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei cu rafale ce nu vor depăși 11 km/h.

Vremea ANM 30 martie 2021. Ce temperaturi vor fi în Cluj

În Cluj, marți, vremea va fi una noroasă, dar călduroasă. Temperaturile înregistrate vor fi de 14 °C. Minima zilei de marți va fi de 3 °C și sunt 25 % șanse de precipitații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: