Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 6 aprilie 2021. Prognoza pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj

Vremea ANM 6 aprilie 2021. Prognoza pentru București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj

Vremea ANM 6 aprilie 2021

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Cum va fi vremea în ziua aceasta, potrivit meteorologilor.

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Vremea în țară

Va fi mai frig decât în ziua de luni, iar temperaturile nu vor depăși pragul de 16 grade Celsius. Va ploua în cea mai mare parte a țării, conform prognozei meteo ANM.

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Vremea în București

În București, specialiștii au transmis că va ploua. Vor avea loc câteva averse, șansele de precipitații fiind de 60 %. Maxima zilei de marți va fi de 16 °C și minima înregistrată va fi de 4 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 19 km/h și minima înregistrată va fi de 4 °C, însă temperatura resimțită de fapt va fi de 0 °C. Vor fi nori de 32 %.

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Vremea în Constanța

În Constanța va ploua în ziua de marți, șansele de ploaie fiind de 66 %. Maxima pe timpul zilei va fi de 11 °C și minima înregistrată va fi de 6 °C. Vântul va sufla puternic, cu 32 km/h și pe timpul zilei șansele de precipitații sunt de 66 % și există o probabilitate de furtună cu descărcări electrice de 13 la sută. Seara se vor resimți doar 3 °C și sunt 100% șanse de a ploua, după cum arată prognoza meteo.

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Vremea în Iași

În Iași este o vreme cu nori și soare, maxima zilei fiind de 16 °C. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km și noaptea se vor înregistra 1 °C. Temperatura resimțită va fi de – 4 °C, iar vântul va sufla cu 26 km/h.

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Vremea în Brașov

În Brașov va fi mai cald decât în ziua de luni și este unul dintre orașele în care nu va ploua. Maxima zilei de 14 °C, în timp ce minima înregistrată aici va fi de un grad Celsius. Este posibil să plouă pe timpul serii.

Prognoza meteo ANM 6 aprilie 2021. Vremea în Cluj

În Cluj, maxima zilei de marți este de 12 °C, în timp ce minima înregistrată este de 0 °C. Va fi o vreme cu nori și soare și sunt șanse de precipitații de 25 % pe timpul serii. Pe timpul zilei sunt de 40 $. Vântul va sufla cu 28 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: