Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM de weekend. Ploi și ninsori anunțate pentru 3 și 4 aprilie

Vremea ANM de weekend. Ploi și ninsori anunțate pentru 3 și 4 aprilie

GALERIE FOTO (3) Vremea in Capitala

Vremea ANM de weekend. Specialiștii ANM au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte.

Vremea ANM de weekend. Prognoza stabilită de meteorologi

Meteorologii ANM anunță în fiecare zi cum va fi vremea în țara noastră. Pentru acest weekend, ei au stabilit că vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. Temperaturile scad semnificativ față de ziua de vineri și duminică, mai ales, se vor înregistra temperaturi mult mai mici decât ar fi normal în această perioadă. Iată cum va fi vremea în weekend în București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj.

Vremea ANM de weekend. Prognoza pentru 3 și 4 aprilie 2021 în București

În București, maxima înregistrată în ziua de sâmbătă va fi de 15 °C și minima va fi de 7 °C. Vor avea loc câteva averse, șansele de precipitații fiind de 60 %. Vântul va sufla cu 22 km/h. Ziua de duminică va fi mai răcoroasă și sunt anunțate averse de ploaie. Șansele de precipitații sunt de 86 %, spre seara zilei de duminică. Temperaturile se vor încadra între patru și 9 °C.

Vremea ANM de weekend. Prognoza pentru 3 și 4 aprilie 2021 în Constanța

Sâmbătă vor avea loc câteva averse în Constanța, șansele de ploaie fiind de 62 %. Temperaturile se vor încadra între șase și 9 °C. Va ploua și duminică, în Constanța fiind anunțate averse în prognoza meteo. Temperaturile se vor încadra între cinci și 10 °C .

Vremea ANM de weekend. Prognoza pentru 3 și 4 aprilie 2021 în Iași

În Iași, vor vea loc câteva averse în ziua de 3 aprilie și șansele anunțate de meteorologi de ploaie sunt de 65 %. Maxima zilei va fi de 13 °C și minima de 4 °C. Duminică vor avea loc câteva averse și temperaturile vor scădea maxima vinde 11 °C.

Vremea ANM de weekend. Prognoza pentru 3 și 4 aprilie 2021 în Brașov

În Brașov sunt anunțate averse de ploaie, în prima zi din weekend temperaturile fiind cuprinse între două și 11 °C. Va ploua pe tot parcursul zilei și spre seară este posibil să ningă. Duminică, temperaturile se vor încadra între unu și 8 °C și va avea loc o ninsoare sporadică spre seară.

Vremea ANM de weekend. Prognoza pentru 3 și 4 aprilie 2021 în Cluj

În Cluj vor avea loc averse, la fel ca în toată țara, toată ziua de sâmbătă, cât și în cea de duminică. Maxima înregistrată în ambele zile de weekend este de 11 °C și minima nu va depăși valoarea de 2 °C. Sunt anunțate averse pe tot parcursul zilei și un vânt ce va sufla cu circa 20 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: