Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 13 mai. Prognoza ANM anunță o scădere a temperaturilor

Vremea în București, 13 mai. Prognoza ANM anunță o scădere a temperaturilor

Vremea în București, 13 mai. Prognoza ANM anunță o scădere a temperaturilor

După o zi cu temperaturi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, vremea intră în normal. Gradele mai coboară în termometre, iar ziua de 13 mai va fi una, în general, plăcută. Vântul va prinde putere, iar spre seară instabilitate atmosferică crește.

Prognoza meteo de azi 13 mai în București

În Capitală avem parte de încă o zi de vară, cu o maximă termică de 22 de grade C. Norii o să apară în cea de-a doua parte a zile, iar vântul devine tot mai insistent, înregistrând viteze de 55 km/h. Noaptea va fi mai răcoroasă decât cea precedentă, însă vorbim de temperaturi normale pentru această perioadă a lunii mai.

Temperaturile vor coborî spre normal, așadar, în aceste zile, însă vremea se va păstra plăcută. Maxima se va opri la 20-22 de grade C și o să avem parte de zile frumoase cu vânt activ. Spre joi, temperaturile vor urca din nou în termometre și vom avea parte de o vreme mult mai caldă decât cea preconizată pentru luna mai.

Vremea în București conform ANM

Începutul de zi va fi ușor înnorat, însă foarte călduros. Dimineața vom avea 12 grade în termometre, iar la amiază gradele vor urca bine. Spre prânz, bucureștenii se vor răsfăța cu temperaturi de peste 20 de grade, ca spre seară să se mai răcorească puțin.

Potrivit specialiștilor ANM, după apusul soarelui, norii vor fi tot mai prezenți, iar vântul va sufla cu putere. Nicio grijă, temperaturile vor fi la fel de ridicate. Iar ziua de joi ne așteaptă cu temperaturi și mai mari, de peste 25 de grade. Spre sfârșitul săptămânii, vremea se va schimba din nou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: