Redactia.ro
Home » Știri » Vremea pe 10 zile. ANM anunță variații de temperatură semnificative

Vremea pe 10 zile. ANM anunță variații de temperatură semnificative

Vremea pe 10 zile. ANM anunță variații de temperatură semnificative

Anm a anunțat vremea pe 10 zile. Meteorologii au prezis vreme frumoasă în perioada 11 – 21 mai, cu temperaturi mult mai ridicate decât cele așteptate în această perioadă a anului. Maxima termică va fi de 29 de grade C. Vor fi, însă, și zile răcoroase cu ploi scurte și intense.

Cum va arăta vremea în următoarea săptămână

Temperaturile ridicate vor alterna cu cele normale pentru această perioadă sau chiar răcoroase, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Așadar, vremea din următoarele 10 zile va fi în general frumoasă, cu temperaturi crescute. Probabilitatea mai mare pentru ploi este specificată la sfârșitul celei de-a doua săptămâni a lunii mai.

Vremea pe 10 zile în București

În Capitală, vremea în următoarele 10 zile va fi deosebită. Perioada va fi caracterizată de variații în evoluția regimului termic, cu alternanțe în între zilele cu temperaturi ridicate (în special 12, 14 și 16 mai) și cele scăzute. Temperaturile scăzute se vor situa între 13 și 19 grade C. Ploi frecvente se estimează în perioada 17-19 mai.

Vremea pe 10 zile în Cluj

La Cluj, aceleași variații de temperaturi. Vom avea parte de zile mai călduroase în jurul datelor 13, 16 și 19 mai. Temperatura dintre aceste zile se vor încadra între 22 și 25 de grade C. Cele mai scăzute valori le vom avea în diminețile de 12-14 mai când probabilitatea de ploi va crește.

Vremea în Constanța în următoarele 10 zile

Regimul termic va indica o creștere considerabilă în următoarele 10 zile. În zilele de 12 și 14 mai vom avea parte de 23 și chiar 25 de grade C. Ulterior vor fi înregistrate temperaturi ușor mai scăzute decât cele normale în acea perioadă a anului. Temperaturile nocturne se vor situa între 10 și 14 grade. Ploile vor fi prezente în perioada 17-18 mai, potrivit digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: