Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 12 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi crescute în toată țara

Prognoză meteo ANM 12 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi crescute în toată țara

Prognoză meteo ANM 12 aprilie. Cum va fi vremea în București

Vremea se încălzește semnificativ în toată țara marți, 12 mai. Potrivit ANM, vom înregistra temperaturi ridicate în toată țara. Temperaturile urcă în termometre în toate regiunile țării, chiar dacă la munte încă se vor mai semnala ploi de scurtă durată.

Vântul va avea intensificări de scurtă durată în regiunile vestice, centrale și-n sud-estul extrem. La munte, pe crestele montane, vântul va bate cu viteze de 70-90 de km/h.

Vremea în București, conform ANM

Potrivit ANM, vremea în Capitală se încălzește considerabil. Maxima termică se va situa între 25-26 de grade C, vreme mult mai caldă decât normalul perioadei. Spre seară, norii se vor aduna, însă nu sunt așteptate ploi.

Vremea în Constanța

Temperaturi de vară marți, 12 mai, la malul Mării Negre. Maxima termică va atinge 27 de grade C, vreme numai bună de primul bronz de primăvată. Minima termică se va situa între 10 și 15 grade C. Vântul va sufla slab până la moderat, cu mici intensificări în cea de-a doua parte a zilei, potrivit meteorologilor ANM.

Vremea în Brașov

Vreme bună și la Brașov marți, 12 mai, deși după-amiaza vor fi ploi slabe. Maxima termică se va situa între 15 și 16 grade C, în timp ce minima va fi de 3. Vântul va sufla pe crestele montane înalte cu viteze cuprinse între 50 și 90 km/h.

Vremea în Iași

La Iași vom avea parte de temperaturi mult mai ridicate decat cele așteptate în prima parte a lunii mai. Maxima termică va fi de 24 de grade C, în timp ce minima va fi de 5. Se vor semnala prezența unor ploi scurte în prima parte a zilei, însă vremea va fi, în general, plăcută.

Vremea în Cluj

Vreme ceva mai răcoroasă la Cluj. Începutul de zi va fi unul ploios cu o maximă termică de 13 grade C. Spre după-amiază, norii se mai risipesc, însă temperaturile rămân joase. Și-n ziua următoare, temperaturile continuă să scadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: