Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București marți 12 mai. Meteorologii anunță o zi caldă, cu temperaturi ridicate

Vremea în București marți 12 mai. Meteorologii anunță o zi caldă, cu temperaturi ridicate

GALERIE FOTO (2) Vremea în București marți 12 mai. Meteorologii anunță o zi caldă, cu temperaturi ridicate

Începutul de săptămână va fi unul cât se poate de călduros, cu temperaturi mai ridicate decât cele așteptate în această perioadă a anului. În Capitală ne așteaptă vreme frumoasă, iar ziua de 12 mai va fi una perfectă din toate punctele de vedere. Soarele strălucește puternic, norii lipsesc cu desăvârșire, iar vântul s-a domolit considerabil.

Prognoza meteo de azi 12 mai în București

Gradele urcă serios în termometre, iar vremea bună să instalează în Capitală, 12 mai. La amiază vom avea parte de o maximă termică de 26 de grade, vreme mult mai caldă decât cea pe care o așteptam în această perioadă a lunii mai. Spre seară, norii se adună, însă temperaturile ridicate se păstrează, așa că ne vom bucura de o noapte caldă.

Vremea pe ore în București conform ANM

Soarele ne va inunda încă de la primele ore ale dimineții, când temperatura va ajunge chiar și la 18 grade C. Spre amiază, gradele continuă să urce în termometre, ajungând la 25-26 grade C. Spre înserat, temperatura va mai scădea, însă se va păstra peste 20 de grade. O zi mai călduroasă decât ne-am fi așteptat în cea de-a doua săptămână a lunii mai, așadar.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Miercuri, însă, gradele vor mai coborî în termometre și se vor apropia mai mult decât valorile normale pentru această perioadă. Meteorologii anunță vreme destul de variată în perioada următoare, cu maxime cuprinse între 20 și 26 de grade C. În zilele ce urmează vor fi semnalate și ploi ușoare, însă vremea se va păstra plăcută în genere, potrivit ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: