Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 14 mai. Prognoza meteo indică o creștere bruscă a temperaturilor

Vremea în București, 14 mai. Prognoza meteo indică o creștere bruscă a temperaturilor

Vremea în București, 14 mai. Prognoza meteo indică o creștere bruscă a temperaturilor

Vremea se schimbă din nou. În Capitală ne așteaptă temperaturi record joi, 14 mai. Gradele urcă bine în termometre, iar maxima termică va fi de 32 de grade C. Temperaturi de vară, așadar, mult mai crescute decât valorile normale pentru această perioadă a lunii mai.

Spre după-amiază, norii se vor mai aduna, însă nu sunt șanse de ploaie. Vântul se mai domolește și el față de ziua precedentă, iar vremea va fi cât se poate de plăcută în București.

Prognoza meteo de azi 14 mai în București

Vremea e foarte schimbătoare în această două decadă a lunii mai. După o zi călduroasă, dar cu temperaturi de 20 de grade, vremea se încălzește din nou. Avem parte, iată, de temperaturi de peste 30 de grade.

Prognoza meteo ANM indică o creștere a temperaturilor pentru joi și o scădere pentru vineri. Însă, vremea va rămâne destul de plăcută în acest weekend. De-abia de duminică va fi din nou o scădere considerabilă a temperaturilor înregistrate în Capitală.

Vremea în București conform ANM

Începutul de zi va fi cât se poate de călduros, cu temperaturi de peste 15 grade C. Spre miezul zilei, gradele vor continua să urce în termometre, ajungând la o maximă de peste 30 de grade. Vântul va mai sufla pe alocuri, însă nu va fi problematic.

Spre seară, norii se adună, însă nu sunt așteptate ploi. Vremea se va menține plăcută și caldă mult după lăsarea serii, potrivit ANM.

ANM a emis, totuși, o informare meteorologică ce vizează intensificări ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică, valabil până pe 14 mai, ora 23:00. În restul țării este valabil un cod galben de intensificare a vântului, însă București nu intră sub incidența lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: