Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 21 mai. Meteorologii au anunțat cod galben în Capitală

Vremea în București, 21 mai. Meteorologii au anunțat cod galben în Capitală

Vremea în București, 21 mai. Meteorologii au anunțat cod galben în Capitală

Vremea în București, 21 mai. Meteorologii au emis un cod galben de manifestări pe fond de instabilitate atmosferică. Potrivit informării meteorologice, pe 21 mai, începând cu ora 06:00 și până la 23:00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intesificări ale vântului. Iată cum arată prognoza completă pentru București!

Vremea în București, 21 mai

Vremea continuă să se răcească și joi, 21 mai. Temperaturile vor scădea considerabil în termometre, iar ploile vor avea caracter torențial. Bucureștiul se află sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, asta însemnând că vor avea parte de averse, descărcări electrice, vânt puternic și, pe alocuri, grindină.

Valoarea termică maximă înregistrată pe 21 mai va fi de doar 17 grade C, în timp ce minima va coborî până la 12-13 grade C. Prima parte a zilei va fi guvernată de ploi, în timp ce spre seara se mai reduc șansele de ploaie. Vântul va bate cu putere, iar temperatura resimțită va fi și mai scăzută.

Prognoza meteo 21 mai, conform ANM

Specialiștii ANM au emis mai multe avertizări în ultimele ore care privesc instabilitatea atmosferică. În Capitală, este valabil un cod galben de intensificări ale vântului, averse cu caracter torențial și izolat grindină. Potrivit informării oficiale, în întervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 k/mp.

Și vineri, 22 mai, se așteaptă condiții meteorologice severe, cel puțin în prima parte a zilei. Spre după-amiază, ploile se mai reduc, vântul se domolește, iar soarele își va face timid apariția. Totuși, temperaturile nu vor crește foarte mult. În weekend, vremea va rămâne la fel de instabilă, chiar dacă gradele vor mai urca în termometre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: