Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 20 mai. Specialiștii ANM au emis un cod galben, valabil în multe regiuni ale țării

Vremea în România, 20 mai. Specialiștii ANM au emis un cod galben, valabil în multe regiuni ale țării

Vremea în România, 20 mai. Specialiștii ANM au emis un cod galben, valabil în multe regiuni ale țării

Vremea în România, 20 mai. Meteorologii au anunțat o scădere a temperaturilor în mai toate regiunile țării. Mai mult de atât, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate.

Vremea în România, 20 mai

Potrivit atenționării meteorologice, în Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei și Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60-70 km/h, grindină și averse torențiale.

Vremea în România, 20 mai. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25-30 de l/mp și local 40-60 l/mp, cu precădere în Oltenia și în zona Carpaților Meridionali.

Vremea în București

Vremea în Capitală se va schimba brusc. După o zi cu temperaturi ridicate, ne așteaptă o zi mohorâtă, cu ploi scurte și intense. Se va înregistra și o intensificare a vântului, urmată de posibile descărcări electrice. Maxima zilei în Capitală va fi de 24 de grade C.

Vremea în Brașov

La munte se așteaptă ploi și posibile descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 18 grade C, în timp ce minima va coborî până la 9 grade C. Va ploua neîncetat pe tot parcursul zilei.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre va fi răcoare și se va semnala o coborâre a gradelor în termometre. Șansele de ploaie cresc spre înserat. Maxima zilei va fi de 24 de grade C.

Vremea în Iași

Va fi mai frig și la Iași! Va ploua toată ziua, iar cantitățile de apă vor însemnate. Maxima zilei se va situa între 14 și 16 grade C, în timp ce minima va coborî până la 11 grade C.

Vremea în Cluj

La Cluj este așteptată ploaie încă de la primele ore ale dimineții. Va continua să plouă ușor toată ziua, cantitățile de apă acumulate fiind împresionante. Maxima zilei va fi de doar 17 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: