Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, 22 mai. ANM anunță o zi ploioasă, cu temperaturi scăzute

Vremea în București, 22 mai. ANM anunță o zi ploioasă, cu temperaturi scăzute

Vremea în București, 22 mai. ANM anunță o zi ploioasă, cu temperaturi scăzute

Temperaturile sunt în scădere în Capitală! După o zi mohorâtă, cu ploi scurte, ziua de 22 mai aduce și mai multe ploi. Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade C, în timp ce minima va scădea până la 12 grade. Spre seară, sunt așteptate ploi și posibile descărcări electrice.

Vremea în București 22 mai

Meteorologii au vești proaste pentru bucureșteni. Vremea se răcește simțitor în Capitală pe parcursul zilei de vineri, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. Cerul va fi înnorat, mai ales în prima parte a zilei și spre seară, când sunt așteptate ploi, intensificări ale vântului și posibile descărcări electrice.

Prognoza meteo conform ANM

Din fericire, ploile se opresc pe sâmbătă, iar gradele vor mai urca în termometre. Vremea din acest weekend va rămâne închisă în Capitală, așteptându-se o maximă de 19 grade. Soarele își va face timid apariția după-amiază sâmbătă, însă duminică revin aversele. Cerul va rămâne parțial noros tot restul weekendului, iar vântul va suferi intensificări. Temporar, sunt aștept

Vești proaste nu se opresc aici! După un sfârșit de săptămână mohorât și, pe alocuri, ploios, ne așteaptă un încept de săptămână la fel de urât. Va ploua aproape toată săptămâna viitoare, potrivit ANM, iar temperaturile vor mai joase decât cele prevăzute în această perioadă a lunii mai.

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că a fost elaborat un cod portocaliu de ploi și vijelii. În ultimele ore, vijeliile și grindina au făcut prăpăd în mai multe zone din țară. În cursul nopții de joi, a plouat torențial, iar vântul a bătut cu putere până a rupt copaci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: