Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București 5 aprilie. ANM anunță vreme frumoasă

Vremea în București 5 aprilie. ANM anunță vreme frumoasă

Vremea in Bucuresti (1)

Meteorologii au anunțat prognoza meteo în Capitală pentru ziua de duminică, 5 aprilie. În ultima zi din weekend, specialiștii anunță vreme frumoasă pentru bucurești.

Prognoza meteo București 5 aprilie 2020

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile maxime în Capitală vor de 17 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade Celsius.

Așadar, bucureștenii se vor bucura de ultima zi din weekend, chiar dacă sunt nevoiți să rămână în casă. Soarele și căldura de afară sunt benefice pentru atmosfera creată în casă.

Cu toate acestea, specialiștii atrag atenția că, în ciuda temperaturilor ridicate, oamenii trebuie să rămână în casele lor, din cauza pandemiei creată de coronavirus.

Meteo București 5 aprilie 2020

În București, ziua de duminică va fi una înnsorită, fără să existe posibilitatea de ploaie.

Duminică dimineață, temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 11 grade Celsius. Între orele 12.00-16.00, temperaturile vor fi între 14 ți 15 grade Celsius. Spre seară, temperaturile vor scădea până la 8 grade Celsius.

De asemenea, vântul se va domoli duminică, 5 aprilie, norii se vor risipi, iar cerul va fi senin pe tot parcursul zilei.

În restul țării, duminică, vremea va fi călduroasă în unele părți ale zonei. În sudul și estul țării și la munte, va fi vânt la rafală pe tot parcursul zilei.

La munte, vântul va sufla slab și moderat, pe suprafețe restrânse cu unele intensificări în Câmpia de Vest.

Cerul va fi senin, exceptând regiunile sud-vestice și zona de munte aferentă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade Celsius, iar cele minime între -6 și 6 grade, mai scăzute fiind în depresiunile montane.

Meteorologii avertizează toți românii să își petreacă weekendul în casă, chiar dacă temperaturile sunt ridicate. Din cauza pandemiei provocată de coronavirus, oameni sunt sfătuiți să nu părăsească locuințele pentru a nu se îmbolnăvi de COVID-19 și pentru a nu îi îmbolnăvi pe cei apropiați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini