Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București duminică 12 aprilie. ANM anunță temperaturi mai mari decât ar fi normal

Vremea în București duminică 12 aprilie. ANM anunță temperaturi mai mari decât ar fi normal

Vremea în București duminică 12 aprilie. ANM anunță temperaturi mai mari decât ar fi normal

Vremea va fi mai caldă decât este normal pentru această perioadă în București. Temperatura maximă înregistrată luni va fi de 20-21 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că se mențin temperaturile din weekend. Cerul va fi variabil și va bate puțin vântul, dar vremea va fi predominant frumoasă în Capitală, potrivit ANM. În restul țării, vremea va fi la fel de frumoasă, în unele zone fiind chiar mai cald. Pe de altă parte, în unele părți din sud-vestul țării se vor înregistra precipitații.

Prognoza meteo pentru București, luni 13 aprilie

Bucureștenii vor avea parte de vreme predominant însorită, chiar dacă după-amiază vor apărea nori sporadici. Temperaturile ridicate se mențin chiar și seara. Temperatura maximă a zilei de luni se va atinge la ora 17, când vor fi 22 de grade Celsius.

Vremea în București luni dimineața

La ora 7 luni dimineață, temperatura va fi de doar 4 grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar temperatura va crește gradual, astfel că la ora prânzului vor atinge 17 grade Celsius. Tot la ora 12, vântul va sufla slab, cu rafale de 17 km/h, iar umiditatea va fi de 27%.

Vremea în București luni după-amiaza

Vântul continuă să bată slab luni după-amiaza în Capitală, iar temperaturile să crească. Norii vor apărea pe tot cerul, astfel că vremea va fi caracteriată de niște nori sporadici. La ora 17 se va înregistra temperatura maximă a zilei, de 22 de grade Celsius, mai cald decât ar fi normalul acestei perioade.

Vremea în București luni seara

Temperaturile vor rămâne destul de mari chiar și pe parcursul serii, astfel că cea mai mică valoare înregistrată va fi de 14 grade Celsius. Destul de mult, dacă luăm în considerare că tot luni în alte regiuni aceea a fost valoarea maximă a zilei. Începând cu ora 20, cerul va deveni parțial noros, iar temperaturile încep să scadă treptat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: