Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București joi 23 aprilie. ANM anunță o creștere a temperaturilor

Vremea în București joi 23 aprilie. ANM anunță o creștere a temperaturilor

GALERIE FOTO (2) Vremea în București joi 23 aprilie. ANM anunță o creștere a temperaturilor

Vremea în București se îndreaptă joi, 23 aprilie, primăvara răsfățându-ne în sfârșit cu temperaturi ridicate și soare strălucitor. Chiar dacă norii își vor mai face apariția spre înserat, prognoza meteo se arată a fi cât se poate de plăcută în această zi. Maxima zilei va fi cu mult crescută față de ziua precedentă, iar minima se va situa între 3 și 7 grade C.

Prognoza meteo de azi 23 aprilie în București

Temperaturile urcă serios în termometre, iar în weekend ne așteaptă vreme de vară. Joi, însă, soarele va fi ceva mai rezervat, deși maxima zilei va fi mai crescută decât cea din ziua precedentă. La amiază se așteaptă 16-17 grade C, chiar dacă norii amenință în cea de-a doua parte a zilei. Vântul o să mai sufle din când în când, însă nu într-atât încât să pună în pericol o zi plăcută de primăvară.

Vremea pe ore în București conform ANM

După zile în care am așteptat apariția soarelui, acesta va străluci cu putere. Joi ne așteaptă prima zi călduroasă din multe ce-or să vină. Deși la orele dimineții o să se resimtă frigul, soarele o să-și ia revanța încă de la orele amiezii, când se vor înregistra 14-16 grade C.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Mercurul o să continue să urce în termometre, ajungând la o maximă de 16-17 graade C. Spre seară, norii se vor strânge și vor predomina cerul, însă nu sunt așteptate ploi. În ciuda cerului parțial noros, temperaturile plăcute se păstrează. Vineri ne așteaptă o zi și mai călduroasă, iar în weekend avem parte de temperaturi de vară, mult peste media celor așteptate în luna aprilie. Așa va fi și săptămâna viitoare, când vom înregistra chiar și 27 de grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: