Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București marți 5 mai. ANM anunță o zi cu cer parțial noros

Vremea în București marți 5 mai. ANM anunță o zi cu cer parțial noros

GALERIE FOTO (2) Vremea în București marți 5 mai. ANM anunță o zi cu cer parțial noros

După atâtea zile de vreme capricioasă, prognoza meteo ANM arată o zi cât se poate de caldă. Pe 5 mai, în Capitală, avem parte de soare, de niciun strop de ploaie și de temperaturi în general ridicate. Maxima zilei va fi de de 21 de grade C, în timp ce minima se va situa între 12 și 13 grade C.

Prognoza meteo de azi 5 mai în București

În ciuda codului galben de cu o zi în urmă, ziua de 5 mai este una cât se poate de plăcută. Gradele vor urca în termometre încă de la primele orele ale dimineții, iar soarele ne va încălzi cu razele sale. Chiar și așa, o bună parte parte din zi va sta ascuns în spatele norilor. Spre seară, norii se vor aduna, însă nu sunt prognozate ploi în Capitală.

Vremea pe ore în București conform ANM

La primele ore ale zilei, cerul se va menține înnorat, iar temperatura maximă va fi de 12-13 grade C. Spre prânz, se mai încălzește, iar vântul se mai domolește. Maxima zilei va fi de 21-22 de grade C, chiar dacă cerul se va menține parțial noros.

Potrivit ANM, după apusul soarelui, temperaturile vor mai scădea. Vremea va rămâne, însă, plăcută chiar și peste noapte, când minima înregistrată va fi de 13 grade C. Ne așteaptă o zi în general călduroasă, cu înnorări temporare.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Miercuri, însă, vremea se strică și vom avea parte de ploi chiar și-n Capitală. Ne așteptăm ca temperaturile să scadă drastic și ca frigul să se instaleze. Vremea rea va ține câteva zile, însă ușor-ușor vom reveni la temperaturile obișnuite pentru luna mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: