Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, miercuri 6 mai. Meteorologii anunță ploaie și vreme rea

Vremea în București, miercuri 6 mai. Meteorologii anunță ploaie și vreme rea

GALERIE FOTO (2) Vremea în București, miercuri 6 mai. Meteorologii anunță ploaie și vreme rea

Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea pentru mai multe zone ale țării, iar Bucureștiul va fi și el afectat. Miercuri, 6 mai, ne așteaptă cu vânt puternic, ploi abundente, însoțite de descărcări electrice, grindină și temperaturi mult mai joase decât cele pe care le așteptam la început de lună mai.

Prognoza meteo de azi 6 mai în București

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea pentru miercuri, 6 mai. În Capitală, temperaturile vor scădea drastic încă din noaptea de 5 spre 6 mai. Potrivit specialiștilor, în București ne așteaptă o intensificare a vântului, ploi moderate cantitativ și izolat căderi de grindină.

Ploile vor fi însoțite, pe alocuri de descărcări electrice și tunete. Ne așteaptă, așadar, temperaturi mult mai joase decât cele prognozate pentru începutul lunii mai. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade C, iar cea minimă va fi de 5-7 grade. Cerul va fi temporar noros în prima parte a zilei, iar în cea de-a doua parte a zilei sunt așteptate ploi.

Vremea pe ore în București conform ANM

Soarele va fi de nevăzut pe 6 mai. Primele ore ale zilei ne întâmpină cu temperaturi joase și vor continua să scadă chiar și după-amiază. În jurul prânzului vom avea 18 grade C, însă va ploua slab. Se așteaptă ca aceste ploi să fie însoțite de o intensificare a vântului.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Vremea se va păstra rece și instabilă și joi, 7 mai. În restul țării, temperaturile vor coborî și mai mult de atât. Pentru unele zone ale țării s-a emis un cod galben de vreme rea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: