Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București miercuri 8 aprilie. Meteorologii anunță 19 de grade C

Vremea în București miercuri 8 aprilie. Meteorologii anunță 19 de grade C

GALERIE FOTO (2) Vremea în București miercuri 8 aprilie. Meteorologii anunță 19 de grade C

Temperaturile sunt în creștere în Capitală, maxima zilei pentru miercuri, 7 aprilie, fiind de 19 de grade C. O vreme însorită, plăcută, care aduce primăvara în casele bucureștenilor. Valoarea termică minimă înregistrată va fi de 2 grade C și nu sunt semnalate ploi pe durata acestei zile.

Prognoza meteo de azi 8 aprilie în București

Potrivit ANM, miercuri, 8 aprilie, în București vom avea parte de un soare strălucitor, un cer senin și lipsit de nori. Maxima zilei va fi de 18-19 grade C, însă se vor simți ca 21 grade C. O vreme plăcută, așadar, pe care meteorologii o anunță încă de la începutul lunii aprilie.

Vremea bună se va menține pe tot parcursul acestei săptămâni, singurul inconvenient rămând vântul care se va face simțit pe alocuri. Mai spre sfârșitul săptămânii, vremea va face mici capricii, caracteristice acestei perioade a anului.

Vremea pe ore în București conform ANM

Începutul zilei va fi unul friguros, înregistrându-se 2 grade C, însă odată ce soarele îți va face simțită prezența, vremea se va ameliora. Mercurul va crește în termometre la orele amiezii, ajungându-se rapid la 18-19 grade C. Temperatura plăcută se va menține mult după orele după-amiezii.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Soarele va răsări la 06:43 și va apune la 19:52, așadar ziua s-a mărit considerabil. Luna se va face văzută începând cu ora 20:23.

Specialiștii atrag atenția, însă, ca bucureștenii să rămână în case. În ciuda temperaturii plăcute din această lună, România se găsește traversând o perioadă dificilă, din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: