Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București vineri 17 aprilie. ANM anunță temperaturi ridicate

Vremea în București vineri 17 aprilie. ANM anunță temperaturi ridicate

GALERIE FOTO (2) Vremea în București vineri 17 aprilie. ANM anunță temperaturi ridicate

Vremea se încălzește considerabil în cea de-a doua decadă a lunii aprilie, iar temperaturile ridicate se resimt. Prognoza meteo pentru București, pentru 17 aprilie, indică, însă, o zi înnorată, cu o valoare termică maximă de 21 de grade C.  Iată, așadar, ce ne spun specialiștii ANM despre vremea în București!

Prognoza meteo de azi 17 aprilie în București

Sfârșitul de săptămână ne așteaptă cu vreme caldă, cu temperaturi mai crescute decât cele așteptate în cea de-a doua decadă a lunii aprilie. Ziua de vineri, 17 aprilie, va fi însă una cu cer înnorat. Soarele se va ascunde toată ziua după nori, chiar dacă temperaturile vor fi ridicate. Minima zilei e de 10 grade C, iar maxima de 21 de grade C.

Vremea pe ore în București conform ANM

Începutul și sfârșitul zilei vor fi friguroase, însă spre miezul zilei vremea se va încălzi. Bucureștenii vor avea parte chiar de o maximă termică de 21 de grade. Temperaturile ridicate se vor păstra pe tot parcursul zilei, cu toate că soarele va lipsi de pe cer. Norii vor acoperi cerul și vor amenința să strice vremea. Cu toate acestea, nu sunt așteptate ploi. Vremea de sâmbătă va fi cât se poate de plăcută, iar soarele va recupera timpul pierdut.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Potrivit ANM, vremea în acest sfârșit de săptămână va fi cât se poate de plăcută, cu temperaturi mult mai crescute decât cele normale pentru luna aprilie. Ziua de Paști ne va întâmpina tot cu temperaturi ridicate, însă soarele se va ascunde din nou în spatele norilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: