Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 14 mai. Ce indică prognoza meteo pentru București, Cluj, Iași și Brașov – cod galben de intensificări ale vântului

Vremea în România, 14 mai. Ce indică prognoza meteo pentru București, Cluj, Iași și Brașov – cod galben de intensificări ale vântului

Vremea instabila în România

Prognoza meteo ANM indică o creștere a temperaturilor în toată țara, dar și intesificări ale vântului. Specialiștii ANM au emis un cod galben valabil până pe 14 mai ora 23:00.

Vremea în România – cod galben de intensificări ale vântului

Astfel, în sudul Banatului, nordul Crișanei, în Maramureș și Transilvania, prcum și în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei local și temporar se vor înregistra intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși în general 55-65 de km/h.

 

Vremea în București, conform ANM

Vremea în Capitală se va încălzi din nou. Gradele vor urca în termometre considerabil, înregistrându-se temperaturi de peste 30 de grade C. Soarele va străluci cu putere încă de la primele ore ale zilei și va continua să o facă până după ora 18:00. Spre seară, norii se vor aduna spre seară, dar nu sunt așteptate ploi.

Vremea în Cluj

Vremea va fi plăcută la Cluj. Maxima termică va fi de 23 de grade C, în timp ce minima se va situa între 10-13 grade C. Peste zi, norii vor traversa cerul, dar de-abia la înserat va ploua.

Vremea în Iași

La Iași va fi extrem de cald. Maxima zilei va fi de 29 de grade C, însă soarele de-abia va fi văzut. Cerul va fi acoperit mai toată ziua de nori, cu toate că temperatura așteptată va fi destul de ridicată.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre cerul va fi parțial noros toată ziua. Cu toate acestea, va fi cald. Se așteaptă temperaturi cuprinse între 25 și 29 de grade C. Minima se va situa între 12 și 13 grade C. Vineri, însă, temperaturile vor fi ușor mai scăzute.

Vremea în Brașov

La munte vor fi rafale de 60-80 de km/h, iar pe crestele montane înalte vântul va sufla cu peste 90-100 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: