Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 15 mai. ANM a anunțat prognoza meteo pentru București, Cluj, Iași și Brașov

Vremea în România, 15 mai. ANM a anunțat prognoza meteo pentru București, Cluj, Iași și Brașov

Vremea 15 mai

Meteorologii anunță vreme caldă mâine, 15 mai. În jumătatea sudică a României, specialiștii anunță temperaturi ridicate, iar în nord-vestul țării, prognoza meteo se anunță mai răcoroasă. Totodată, specialiștii anunță descărcări electrice în unele zone din țară.

Vremea în România 15 mai

Deși a fost cald în aproape toată țara, astăzi până la ora 23.00, meteorologii au anunțat intensificări ale vântului și instabilitate atmosferică în Sudul Banatului, nordul Crișanei, în Maramureș și Transilvania. Nici la malul mării, temperaturile nu sunt deosebite.  Dar mâine, vremea va continua sa fie caldă în restul zonelor, cu mici averse de ploaie.

Vremea în București, conform ANM

În București, vremea se anunță călduroasă mâine. Temperaturile maxime vor ajunge vineri, 15 mai la 29 grade Celsius, iar temperaturile minime vor ajunge seara la 17 grade Celsius.

Pe timpul zilei, soarele va străluci puternic încă de la primele ore ale dimineții. Deși norii se vor aduna spre seară, meteorologii nu anunță ploi în Capitală. Așadar, bucureștenii se pot bucura de un final de săptămână călduros și însorit.

Vremea în Cluj

Vineri se anunță zi plăcută și însorită în Cluj. Maximele vor ajunge până la 28 grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 11 grade Celsius. Conform ANM, spre seară se anunță câteva averse de ploaie, dar vor dispărea rapid.

Vremea în Iași

Vremea în Iași, va fi destul de răcoroasă vineri pentru această perioadă. Maximele zilei vor ajunge la 20 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 11 grade Celsius. Spre seară, norii vor traversa cerul, însă, abia peste seară se vor anunța precipitații de ploaie.

Vremea în Constanța

Pe litoralul românesc, meteorologii anunță că vremea va fi predominant noroasă. Temperaturile maxime vor ajunge vineri la 20 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vot fi cuprinse între 12 și 14 grade Celsius.

Vremea la munte

La munte, meteorologii anunță că va fi înnorat pe tot parcursul zilei, dar maximele vor ajunge la până la 28 de grade Celsius.

Minimele zilei vor fi cuprinse între 10 și 12 grade Celsius. De asemenea, vântul va fi prezent pe tot parcursul zilei și va sufla cu cu putere între 70 și 80 de km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: