Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 13 mai. Ce arată prognoza meteo pentru București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile coboară spre normal

Vremea în România, 13 mai. Ce arată prognoza meteo pentru București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturile coboară spre normal

Vremea în România, 13 mai. Ce arată prognoza meteo pentru București, Iași, Constanța sau Cluj - temperaturile coboară spre normal

Vremea în România, 13 mai, se mai răcește ajungând la temperaturi normale pentru această perioadă a anului. Instabilitatea atmosferică rămâne crescută iar vântul va crește în intensitate.

Vremea în România, 13 mai, conform ANM

Miercuri, vremea intră pe un făgaș normal, gradele coborând spre normalul perioadei. Maxima termică va fi cuprinsă între 20-22 de grade C, ceea ce înseamnă că avem parte de vreme frumoasă în mai toate regiunile țării.

Vremea în București

Prognoza meteo ANM indică temperaturi de peste 20 de grade în Capitală pe 13 mai. Cu toate acestea, temperaturile vor fi ușor mai joase decât cele înregistrate cu o zi precedentă. Vom avea parte, așadar, de valori termice mai apropiate de cele normale pentru această perioadă a lunii mai.

Vremea în Constanța

Temperaturile rămân ridicate la malul Mării Negre, deși vântul se va intensifica treptat mai ales în cea de-a doua parte a zilei. Dimineața și la prânz, norii își vor face apariția, însă nu sunt aducători de ploaie. Maxima termică va fi de 16 grade C.

Vremea în Brașov

La munte, se mai răcește, iar în cea de-a doua parte a zile apar aversele cu tunete, fulgere și pe alocuri condiții de grindină. Cantitățile de apă ar putea depăși 25l/mp, iar pe crestele înalte vântul va sufla cu putere.

Vremea la Cluj

La Cluj, pee 13 mai, cerul va fi parțial noros, mai ales spre după-amiază. Prognoza meteo ANM indică o maximă termică de 13 grade C. Spre seară, gradele vor mai coborî în termometre, iar cerul va fi înnorat. Nu este așteptată ploaie.

Vremea în Iași

La Iași, vremea 13 mai va fi frumoasă. Soarele va străluci cu putere, iar maxima termică se va situa între 17 și 19 grade C. Spre seară, cerul va fi parțial noros, însă nu sunt așteptate ploi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: