Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România 9 iunie. Meteorologii ANM anunță că vremea va fi ploioasă

Vremea în România 9 iunie. Meteorologii ANM anunță că vremea va fi ploioasă

GALERIE FOTO (2)

Vremea în România 9 iunie 2020. În această zi, românii se vor bucura, în general, de o vreme frumoasă și caldă, potrivită acestei perioade în care ne aflăm. Vara începe să își intre în drepturi în țara noastră, așa că și temperaturile arată acest lucru.

Vremea în București

Bucureștenii nu vor fi la fel de norocoși ca cei din restl țării, pentru că în Capitală este posibil să plouă. Starea vremii este caracterizată prin soare și temperaturi ridicate, dar cu posibilitate de a ploua. Temperatura maximă va fi de 30 de garde Celsius, iar cea minină de 17 grade, așa că va fi cald. Există o posibilitate de 60% de a întâmpina precipitații.

Vremea în Iași

Ieșenii se vor bucura de o vreme extrem de frumoasă, fără precipitații.Temperaturile vor fi cuprinse între 29 de grade Celsius și 28 grade Celsius. Spre seară, cerul va devein partial noros. Vântul va bate cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Cluj

În Cluj, vremea va fi instabilă și va ploua. Totodată, vor fi averse cu furtuni și descărcări electrice. Temperaturile vor fi cuprinse între 26 de grade Celsius și 15 de grade. Există 40% șanse ca ploile să fie însoțite de fulgere.

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi una frumoasă, fără ploaie sau furtuni, ca în restul țării. Temperatura va fi cuprinsă între 18-24 de grade Celsius. Ziua cerul va fi parțial înnorat, iar spre seară norii se vor disipa. Șansele de precipitații sunt mici, de doar 6%.

Vremea în Brașov

În acest oraș, vremea fi una caracterizată, în special de averse, furtuni și descărcări electrice. Temperaturile vor fi curprinse între 14 grade Celsius și 26 de grade Celsius.

Ploile se vor menține în Brașov pe tot parcursul zilei, astfel că brașovenii vor avea parte de averse de dimineața până seara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: