Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița a plecat în Germania! Incredibil cu ce se ocupă tânăra acum

Vulpița a plecat în Germania! Incredibil cu ce se ocupă tânăra acum

GALERIE FOTO (2) Vulpița a plecat în Germania.

Știrea că Veronica Stegaru, cunoscută mai ales sub numele de Vulpița, a părăsit România, a șocat fanii și a stârnit curiozitatea publicului. După o viață petrecută în Blăgești și o serie de evenimente dramatice în viața sa personală, Vulpița a luat o decizie radicală, schimbându-și complet mediul de trai și plecând în Germania. În acest articol, vom explora motivele care au determinat-o pe Veronica Stegaru să ia această hotărâre și cum a evoluat viața ei după plecare.

Motivul pentru care Vulpița a părăsit România

Vulpița a trecut printr-o perioadă dificilă, marcată de despărțirea de partenerul ei și de schimbări majore în viața sa familială. Născută și crescută în Blăgești, locul pe care îl considera acasă, Vulpița a fost nevoită să facă față unor momente dificile. După despărțirea de iubitul ei și nașterea celui de-al treilea copil, Veronica Stegaru a decis să facă schimbări radicale și să înceapă o nouă etapă a vieții ei în alt colț al lumii.

Înainte de plecarea sa, Vulpița a anunțat că va lucra pe câmp, răspunzând acuzațiilor privind veniturile sale. Astfel, Veronica Stegaru a ales Germania ca destinație, unde s-a aventurat în căutarea unui loc de muncă și a unui nou început. Deși a postat o imagine din Berlin, motivele exacte ale acestei decizii nu au fost încă dezvăluite în detaliu.

Viorel Stegaru își crește singur copiii

Dramaticele evenimente din viața Vulpiței, inclusiv despărțirea de copii și schimbările în custodie, au fost catalizatori ai acestei decizii de a părăsi țara. Copiii au rămas sub grija tatălui lor, Viorel Stegaru, iar Vulpița a fost determinată să își găsească propria cale în străinătate. Lipsa implicării în procesul de divorț a adus tensionă și conflicte publice între cei doi părinți, iar reproșurile pe rețelele de socializare au amplificat controversa.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Plecarea Vulpiței din România marchează o etapă importantă în viața ei și ridică întrebări cu privire la viitorul său în Germania. Fanii așteaptă cu interes dezvăluirile ulterioare ale Veronicăi Stegaru, în timp ce ea navighează prin noile provocări și oportunități ale vieții în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: