Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița, acuzată de vecini că a călcat iar strâmb! Al cui este copilul din pântecul său

Vulpița, acuzată de vecini că a călcat iar strâmb! Al cui este copilul din pântecul său

Cum arată casa în care a copilărit Vulpița? Un internaut o acuză: „A început să aibă aere de mare divă...”

Clipe de dramă pentru Vulpița după ce a revenit la Acces Direct, însărcinată fiind a doua oară. Vecinii din sat o acuză de faptul că l-a înșelat iar pe Viorel și că nu ar purta copilul lui în pântec. Vulpița însă, neagă cu vehemență.

Vulpița este acuzată din nou de infidelitate

Clipe de coșmar pentru Vulpița din Blăgești, odată cu revenirea la Acces Direct. Veronica Stegaru pe numele real este acuzată de vecinii de sat că l-a înșelat iar pe Viorel și că nu este al lui copilul pe care ea îl are în pântec. Cu lacrimi în ochi, Vulpița neagă acest lucru.

Cu cine l-ar fi înșelat iar Vulpița pe Viorel

Sub protecția anonimatului, un vecin din Blăgești a acuzat-o pe Vulpița că a făcut copilul cu un soț al unei vecine.  „Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a aruncat bomba vecinul.

„Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a suspinat Vulpița la acest afirmații.

Ce spune Viorel de acuzațiile aduse soției

Viorel nu a rămas tăcut la cele spuse de vecinul anonim. El a reacționat și îi ia apărarea soției lui.

„Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, spune Viorel.

Vulpița a venit cu o promisiune

Veronica Stegaru avea să fie sprijinită moral de fani, astfel că ea le-a mulțumit. ”Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase dragii mei! Promit că o să fac ce este mai bine”, este mesajul pe care Vulpița l-a transmis celor care o îndrăgesc și o încurajează acum.

Vulpița și Viorel au revenit în această săptămână la Acces Direct, după ce în urmă cu două luni prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida anunța plecarea definitivă, de bunăvoință a celor doi, în Blăgești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: