Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița de la Acces Direct s-a tuns! Cum arată aceasta cu noul look

Vulpița de la Acces Direct s-a tuns! Cum arată aceasta cu noul look

GALERIE FOTO (2) Vulpița de la Acces Direct s-a tuns! Cum arată aceasta cu noul look

Vulpița de la Acces Direct s-a tuns! Veronica și-a șocat fanii după ce a postat ultima poză. Aceasta și-a schimbat total frizura, iar acum abia o mai recunoști. 

Vulpița de la Acces Direct s-a tuns

Pentru familia Stegaru, anul 2020 a fost unul special. S-au întâmplat atât de multe pentru ei că abia au putut face față. Cei doi soți au trecut printr-o mulțime de stări, de la agonie la extaz, având numeroase dispute cu părinții lui Viorel, dar și o bucurie imensă atunci când au aflat că Veronica a rămas însărcinată și că urmează să devină mamă a doua oară.

Veronica și Viorel au decis că sunt pregătiți pentru un nou început împreună, astfel că și-au făcut bagajele și s-au mutat într-o altă casă, locuință aflată în Buzău, la mare distanță de satul lor natal, Blăgești. Acolo, Vulpița și soțul ei s-au integrat rapid, făcându-și o mulțime de prieteni, vecinii find mereu pregătiți să-i ajute fie cu alimente, fie la curățenie, chiar dacă între timp au trecut și prin unele peripeții, tânăra fiind de obicei geloasă, potrivit spynews.ro.

Acum, cei doi sunt foarte urmăriți în mediul online, astfel că postează de fiecare dată când ceva nou se întâmplă în viața lor. Recent, Veronica a postat o nouă fotografie în care le arată fanilor schimbarea pe care a făcut-o. Vulpița de la Acces Direct s-a tuns și abia o mai poți recunoaște.

Fanii au fost uluiți de schimbare

Vulpița de la Acces Direct s-a tuns! Aceasta a vrut să-și surprindă admiratorii chiar și în ultima zi a anului, astfel a recurs la o schimbare spectaculoasă de look. Vulpița stârnit sute de reacții în rândul internauților, după ce le-a arătat fanilor că s-a tuns scurt.

Vulpița de la Acces Direct s-a tuns

„M-am tuns. Intru în anul nou cu frizură nouă. Vă place? 🥰❤️”, a scris Veronica pe Instagram, în dreptul imaginii cu ea cu părul scurt.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară. Internauții au apreciat imaginea cu mii de like-uri și comentarii, felicitând-o pe Vulpița pentru alegerea făcută.

”Îți doresc ca Anul nou să îti aducă sănătate și fericire împlinirea tuturor dorințelor. An nou fericit plin de bucurii si fericire alaturi de cei dragi tie”, i-a transmis un fan Veronicăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: